Atraitne izsola vīra kapavietu virs Merilinas Monro atdusas vietas (21)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kāda amerikāniete izsola sava mirušā vīra kapavietu, kas atrodas tieši virs kino leģendas Merilinas Monro atdusas vietas.

"Pavadiet mūžību tieši virs Merilinas Monro," vēsta Elsijas Pončeres interneta izsoļu vietnē "eBay" ievietotais sludinājums. Izsole ar sākuma cenu 500 000 ASV dolāru (246 500 lati) sākās 14.augustā, un pirmdien tā sasniedza jau 4,5 miljonus ASV dolāru (2,2 miljonus latu).

Atraitne apsolījusi atbrīvot vietu kapenēs no sava vīra mirstīgajām atliekām, lai "dotu vietu jaunajam iemītniekam" ekskluzīvajā Losandželosas kapsētā "Westwood Village".

Kā Pončere atklāja laikrakstam "Los Angeles Times", ar vīra kapavietas izsoli viņa cer nopelnīt pietiekami daudz naudas, lai varētu nomaksāt 1,6 ASV dolāru (aptuveni 800 000 latu) lielo hipotēku par viņas savrupmāju Beverlihilzā. "Es vēlos atstāt to brīvu no parādiem saviem bērniem," paskaidrojusi atraitne.

Izsole beidzas 24.augustā.

Kapsētā "Westwood Village" atdusas vairākas slavenības, tostarp aktieris Dīns Mārtins, dziedātājs Rojs Orbisons, kas pazīstams ar tādiem hitiem kā "Oh, Pretty Woman", "Only the Lonely" un "Crying", romāna "Brokastis Tifānijā" autors, amerikāņu rakstnieks Trūmans Kapote, kā arī nesen mūžībā aizgājusī aktrise Fara Foseta. Vietu blakus Merilinai Monro 1992.gadā nopircis žurnāla "Playboy" radītājs Hjū Hefners.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu