Bentley flagmanis iznāk uz skatuves (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau ziņots pirms apmēram mēneša par Bentley markas jaunā flagmaņa - Mulsanne - prezentācijas vietu izvēlēta Kalifornijā notiekošā Pebble Beach Concours D’Elegance.

Britu uzņēmuma vārdiem runājot, Mulsanne, kurš modeļu klāstā aizstāj Arnage, ir pirmais no nulles Krū rūpnīcā dizainētais, konstruētais un uzbūvētais lielais Bentley kopš 1930.gadā izlaistā 8-litre, kas tolaik bija lielākais Lielbritānijā ražotais auto. Tas tika aprīkots ar 8 litru sešu cilindru motoru un piedāvāts divās versijās - ar 3658 mm vai 3962 mm riteņu bāzi.

Bentley Motors vadītājs Francs Jozefs Pefgens prezentācijā sacīja, ka inženieriem ticis dots uzdevums radīt visaugstāko sasniegumu Lielbritānijas auto būves vēsturē un tas arī izpildīts. Nav zināms, ko par Pefgena apgalvojumiem saka Rolls-Royce, tomēr Bentley vadītājs apgalvo: "Viņi uzdevumu izpildīja un rezultāts ir auto, kas ievieš jaunus standartus komforta, veiktspējas un roku darba izsmalcinātības jomās."

Bentley Mulsanne tehniskos raksturlielumus briti darīs zināmus pēc prezentācijas Frankfurtes auto šovā, kurš norisināsies no 15. līdz 27. septembrim. Pārdošanā Mulsanne nonāks 2010. gada vidū.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu