SIA "Domenikss" kļūst par autorizēto KIA Motors dīleri Latvijā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA "Domenikss" un "KIA Motors" ģenerālpārstāvis Baltijas valstīs - "KIA Auto" - ir noslēguši sadarbības līgumu, kas paredz, ka SIA "Domenikss" kļūst par autorizēto "KIA Motors" dīleri Latvijā un ar septembri sāks KIA vieglo un apvidus automobiļu tirdzniecību un apkalpošanu.

"Šis ir likumsakarīgs solis "Domenikss" uzņēmumu grupas izaugsmē, jo mūsu attīstības pamatā ir izvēlēta multibrendu stratēģija. Ar papildu zīmola pārstāvniecību mēs paplašinām savu piedāvājumu un sniedzam mūsu tirdzniecības un servisa pakalpojumus arvien plašākam klientu lokam," uzsver SIA "Domenikss" direktore Benita Sadauska, atgādinot, ka "pirmais stratēģiskais solis tika sperts jau pagājušā gada nogalē, kad sākām kravas automobiļu "Mitsubishi Fuso Canter" tirdzniecību. Šā gada sākumā tam sekoja otrs nozīmīgs solis - SIA "Domenikss" Ventspils sāka "Citroën" automobiļu tirdzniecību un apkopi".

"KIA Auto" valdes priekšsēdētājs Jaak Heinola uzskata, ka Latvijas jauno automobiļu tirgus lielais pieaugums pierāda, ka Latvijā ir vieta trešajam KIA automobiļu dīlerim. Mēs esam gandarīti, ka tieši SIA "Domenikss" ar savu pieredzi un profesionalitāti ir uzņēmies stiprināt un virzīt KIA zīmolu tirgū. "Tā kā no 2006. līdz 2010. gadam KIA plāno ieviest 10 jaunus automobiļu modeļus, mēs ceram, ka tas īpaši piesaistīs klientus, kuri arvien vairāk uzmanības pievērš ne tikai cenu lapai un automobiļa tehniskajām īpašībām, bet arī servisa kvalitātei un apkopes izmaksām," papildina J.Heinola.

"Esam pārliecināti, ka KIA ir savas priekšrocības, kuras klienti pratīs novērtēt. Jauna zīmola produktu piedāvāšana ļauj arvien plašākam klientu lokam izmantot "Domenikss" grupas uzņēmumu pakalpojumus," saka B.Sadauska, atzīmējot, ka "KIA automobiļi ir izvēlēti to augstās kvalitātes dēļ. Būtisks gan mūsu klientiem, gan mums kā tirgotājiem ir arī fakts, ka automobiļiem tiek piešķirta piecu gadu garantija." Šā gada četros mēnešos SIA "Domenikss" plāno pārdot vismaz 100 KIA automobiļus.

Līdz septembra sākumam, kad paredzēts sākt KIA automobiļu tirdzniecību SIA "Domenikss" Auto tirdzniecības centrā, jāveic nozīmīga sagatavošanās - tostarp tirdzniecības centra un servisa telpu pielāgošana vēl viena zīmola pārstāvniecībai, korporatīvā noformējuma izveide, aprīkojuma un iekārtu iegāde. "Svarīgākais no veicamajiem darbiem tomēr ir personāla atlase un apmācības, jo tieši no darbinieku profesionalitātes ir lielā mērā atkarīgs darba rezultāts un sasniegumi," uzskata B. Sadauska, papildinot, ka "līdz ar jauna zīmola produktu tirdzniecības sākšanu tiks izveidotas arī gandrīz 20 jaunas darba vietas".

Jāatgādina, ka SIA "Domenikss" ir "Domenikss" grupas uzņēmums un "Mercedes-Benz" ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kā arī kravas automobiļu tirdzniecību, "Mitusbishi Fuso" kravas automobiļu tirdzniecību, "Maybach" automobiļu tirdzniecību, oriģinālo "Mercedes-Benz" rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu visu iepriekšminēto zīmolu automobiļiem. "Domenikss" grupā ietilpst arī SIA "Domenikss" Ventspils – pārstāvniecība Ventspilī, kurā ir pārstāvēti arī "Citroën" automobiļi, SIA "Domenikss" Daugavpils – pārstāvniecība Daugavpilī, SIA "Baltijas Auto Centrs", kas nodarbojas ar mazlietotu automašīnu tirdzniecību, un SIA "Stars Līzings", kas sniedz līzinga un automašīnu nomas pakalpojumus.

"KIA Auto" ir "KIA Motors" ģenerālpārstāvis Baltijas valstīs. "KIA Motors Corporation" (www.kiamotors.com) ir viens no pasaulē ātrāk augošajiem automobiļu ražotājiem, kura mērķis ir kļūt par vienu no lielākajiem pasaules automobiļu zīmoliem. "KIA Motors Corporation" zīmola lozungs ir – "Spēks pārsteigt" ("The Power to Surprise") – prezentē kompānijas globālo nostādni pārsteigt klientu vēlmes ar automobiļu inovācijām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu