Viltus bankas darbiniece izkrāpj naudu (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien, 22.septembrī, Ludzā reģistrēts kārtējais krāpšanas gadījums - uzdodoties par bankas darbinieci, kāda pagaidām nenoskaidrota sieviete izkrāpusi 85 gadus vecai sirmgalvei naudu - 160 latus.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga pienākumu izpildītāja Anastasija Laizāne informēja, ka nelūgtā viešņa paskaidrojusi padzīvojušajai sievietei, ka drīzumā tikšot veikta naudas maiņa - lati tikšot mainīti pret eiro. Šim nolūkam nepieciešams uzrādīt visu naudu. Pēc tam, kad cietusī atnesusi naudu, krāpniece paprasīja uzrādīt arī pasi. Kamēr sirmgalve meklējusi pasi, krāpniece nozudusi ar visu naudu.

Par notikušo sākts kriminālprocess, policija pārbauda aizdomās turamo personu loku un vēlreiz brīdina visus iedzīvotājus, īpaši pensionārus un gados vecus cilvēkus, būt piesardzīgiem un uzmanīgiem saskarsmē ar svešiem cilvēkiem, nelaist mājās nepazīstamas personas, pieprasīt personu apliecinošus dokumentus un iegaumēt personas uzvārdu.

Par visiem aizdomīgiem gadījumiem vai aizdomīgām personām iedzīvotāji aicināti nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 112 vai 02. Latgales reģiona pārvaldes iecirkņu dežūrdaļu kontakta tālruņi: Ludza 657-03800, Daugavpils 65403302, Preiļi 65302800, Rēzekne 64603502, Krāslava 65603400, Balvi 64501600.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu