AD Rem auto rīko STI Racing dienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA AD REM auto ieplānojis rīkot saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem īpašu jaunā Subaru STI Racing klientu dienu.

Pasākums, kas pieejams ikvienam interesentam, notiks šā gada 23.oktobrī AD REM auto salonā. Turpretim jauno STI Racing atklāt un izmēģināt testa braucienā Subaru pārstāvja  sadarbības partneri, esošie jaunu auto īpašnieki, kā arī iepriekšējo STI modeļu īpašnieki varēs jau 16.oktobrī.

VIP dienas ietvaros notiks ne vien jaunā STI Racing prezentācija, bet arī jaunā Subaru - AD REM auto 2011.gada kalendāra prezentācija, priekšnesumi un iespēja vērot autosportistu slaloma sacensības ar jauno STI Racing. Savu dalību pasākumā apstiprinājuši ātrākie 2WD klases autorallisti lietuvietis Roks Kvaraciejus, igauņi Rolands Murakass un Kaspars Koitla, kuri dalīsies savās braukšanas prasmēs nelielās apmācībās un dosies trasē kopā ar ikvienu interesentu - Subaru lietotāju, lai sniegtu instrukciju, kā izvēlēties pareizās trajektorijas.

Vairāk informācijas - www.adrem-auto.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu