Vēl trīs transporta pieturvietās varēs nopirkt e-talonus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vasaras beigās uzstādīti un darbu sākuši trīs jauni automāti, kuros varēs iegādāties e-talonus braukšanai Rīgas sabiedriskajā transportā, TVNET informēja "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis.

Jaunie biļešu tirdzniecības automāti uzstādīti Rūsiņa ielā (Abrenes ielas autobusu galapunkts), Merķeļa ielā 3 un Brīvības ielā pie Katedrāles.

Rīgā kopumā darbojas jau 24 biļešu tirdzniecības automāti, bet līdz šā gada beigām sabiedriskā transporta pieturvietās plānots uzstādīt vēl desmit biļešu pārdošanas automātus, sacīja Zaķis.

E-talonus var iegādāties ne tikai biļešu automātos, bet arī Rīgas satiksmes biļešu pārdošanas vietās, kā arī Latvijas Pasta nodaļās, Narvesen, Plus Punkts Preses apvienība un citās biļešu tirdzniecības vietās.

Personalizēto e-talonu lietotāji biļetes var iegādāties arī  e-talona interneta veikalā. Plašāku informāciju par e-talonu un tā iegādi var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu