"Auto Halle" rīko Ģimenes dienu kopā ar "Seat Altea XL"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 31.martā automobiļu tirgotājs SIA "Auto Halle" savā autosalonā Krasta ielā, Rīgā rīkos Ģimenes dienu kopā ar jauno auto "Seat Altea XL".

Ģimenes dienu apmeklētājus - ģimenes ar bērniem, kā arī citus interesentus – gaida dažādi aizraujoši pasākumi un pārsteigumi. Bērni varēs pavadīt laiku jautrās spēlēs un atrakcijās kopā ar automašīnas Seat Altea XL reklāmas videoklipa varoņiem – mīļiem un jaukiem rotaļu zvēriņiem. Kopā ar viņiem varēs arī nofotografēties un saņemt piemiņas foto. Dienas gaitā notiks konkurss par labāko sapņu automašīnas zīmējumu un uzvarētāji saņems Auto Halles pārsteiguma balvas. Azartiskākie Ģimenes dienu apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus auto modeļu rallijā.

Kamēr bērni izklaidēsies, vecāki varēs iepazīties ar automobiļa Seat jauno ģimenisko modeli Altea XL, veikt testa braucienus un iegādāties šo auto par īpašām Ģimenes dienas cenām. Seat Altea XL, kurai ir augstākie drošības standarti savā klasē, ir piemērota mašīna ģimenēm - tai ir komfortabli sēdekļi, ietilpīgs bagāžas nodalījums, kondicionieris, kruīzkontrole, elektroniskā stabilitātes programma, 6 drošības spilveni, centrālā atslēga un vēl daudzas citas lietas, kas braucienu padara drošu, ērtu un patīkamu.

Pagājušā gada nogalē Auto Halle kļuva par vienīgo oficiālo Seat automobiļu dīleri Latvijā. Auto Halle arī turpmāk plāno rīkot Ģimenes dienas un iepazīstināt apmeklētājus ar jaunajiem automobiļiem. Ģimenes dienas tiks rīkotas 14.aprīlī – kopā ar automobili Suzuki autosalonā Krasta ielā 105/3 un 21.aprīlī – kopā ar automobili Hyundai autosalonā Krasta ielā 105/2.

Ģimenes dienu rīkošana ir kļuvusi par Auto Halles ikgadēju tradīciju. Pagājušogad 1.aprīlī tika rīkotas Auto Halles pirmās Ģimenes dienas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu