Putekļu sūcējs Oxygen+ garantē tīru vidi (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvien biežāk, iegādājoties putekļu sūcējus, lielāka uzmanība tiek pievērsta ne tikai to funkcionalitātei un lietošanas ērtumam, bet arī tam, cik tīru gaisu pēc lietošanas atstāj modernās ierīces. Lielākā daļa putekļu sūcēju mehānismu izpūš atpakaļ gaisā miljoniem nevēlamu mikroskopisku daļiņu, tāpēc nereti novērots – jo netīrāks kļūst filtrs, jo gaiss kļūst arvien netīrāks. Jutīgāku degunu īpašnieki šķauda, jo mikroskopiskās putekļu daļas nokļūst elpošanas ceļos, un tas nozīmē, ka jāmaina kārtējais putekļu sūcēja filtrs.

Putekļu daļiņas ir ar aci nesaskatāmas un atrodas iekštelpu gaisā. Jaunā Electrolux izveidotā Oxygen+ sistēma garantē, ka putekļi un alergēni paliks putekļu sūcēja iekšpusē, nevis izplūdīs atpakaļ gaisā pa putekļu sūcēja mazajām atverēm un spraugām. Mājokļos sastopami dažādi alergēni – ziedputekšņi, mājdzīvnieku spalvas, putekļu ērcītes. Jaunais putekļu sūcējs savāc alergēnus un ir alternatīva gaisa kondicionētājiem, jo atsvaidzina gaisu.

Šis ir pirmais putekļu sūcējs, kas efektīvi notīra gan cietas grīdas virsmas un paklājus, gan arī ražo no putekļiem pilnībā attīrītu gaisu un veido mājās tīru, drošu un veselīgu vidi. Putekļu sūcēja plašais gaisa izplūdes rādiuss padara gaisa izplūšanu ievērojami klusāku un novērš izplūstošā gaisa specifisko smaržu.

Jaunā sistēma ievērojami uzlabo iekštelpu gaisa kvalitāti. Jaunie Oxygen+ modeļi ir pirmie putekļu sūcēji ar pilnībā noblīvētu gaisa cirkulācijas sistēmu, jo izplūstošais gaiss tiek vadīts caur efektīvo filtrēšanas sistēmu.

Šāda veida iekārta ne tikai notīra, bet arī atsvaidzina visu uzkopto platību. Filtrēšanas sistēmā ietilpstošie putekļu maisiņi ir izveidoti tā, lai tie efektīvi aizturētu vissmalkākos iekštelpu gaisā esošos putekļus, putekšņus, alergēnus un citas mikroskopiskas daļiņas.

Turklāt putekļu sūcējam par 16 procentiem palielināta motora jauda. Līdz šim tie lielākoties darbojās ar 1800 vatiem, bet tagad to darbības jauda ir 2100 vatu, turklāt, ievērojami palielinot tīrīšanas kvalitāti, netiek palielināts elektroenerģijas patēriņš.

***

DER ZINĀT

Jauno putekļu sūcēju modeļu īpašības

• gaisa necaurlaidīgi

• aiztur vissmalkākās putekļu mikrošķiedras

• ievērojami klusāki

• riteņi darbojas klusāk

• viegli sasniedz grūti tīrāmas vietas

• 12 metru darbības rādiuss

***

DUBULTĀ FILTRĒŠANA.

Putekļu sūcēju ražotāji ievērojami pacentušies, iekļaujot tajā divus HEPA filtrus, kas pilnībā aiztur smalko putekļu daļiņu izplūšanu, tie strādā arī ievērojami klusāk

***

AUTOREŽĪMS.

Gudrā un efektīvā ierīce neprasa lietotājam veikt dažādas speciālas darbības. Kad ir ieslēgts gaisa attīrītājs, sensori automātiski kontrolē trokšņa līmeni un gaisā esošo sīkķermeņu daudzumu. Gaisa attīrītājs pats nosaka nepieciešamo jaudu – šī informācija parādās displejā

***

ERGONOMISKS UN GUDRS RISINĀJUMS.

Jaunākie Electrolux modeļi ir vienkārši lietojami. Ērta putekļu sūcēja caurules augstuma

regulēšana, kas dod iespēju šo iekārtu izvietot pat ļoti mazā platībā. Gaisa attīrītājs ziņo par nepieciešamību tīrīt filtru.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu