Bēgošais modinātājs (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai jums ir grūtības no rīta piecelties? Izslēdzat modinātāju un guļat tālāk? Tagad jūsu problēmai ir risinājums – bēgošs modinātājs! Šis modinātājs ir īpašs ar to, ka pēc pirmā snaušanas (snooze) perioda Clocky noripo no plauktiņa un bēg no jums, tātad jums ir jāizkāpj no gultas un jānoķer modinātājs, lai to izslēgtu!

Ideja par Clocky radās 2005. gadā, un tās autore ir Gauri Nanda, Masačūsetsas Tehnoloģiju institūta absolvente. Taču tagad ideja ir pārvērsta realitātē un modinātāju var iegādāties par 50 dolāriem, raksta fizmati.lv. Modinātājs spēj izturēt kritienu no 2 pēdu augstuma (aptuveni 60 cm), un tas pīkst neregulāri, garantējot to, ka tā briesmīgā pīkstēšana sagādās lielas galvassāpes un netiks aizmirsta vēl ilgi. Clocky tiek piedāvāts baltā, gaiši zilā vai gaiši zaļā tonī. Snaušanas laiks var tikt uzstādīts no 0 līdz 9 minūtēm. Ja izvēlēsieties 0 minūtes, tas nozīmēs, ka Clocky uzreiz muks prom, sagādājot galvassāpes nogurušajiem. Taču mērķis noteikti agrāk vai vēlāk tiks panākts un jūs būsiet spiests izrāpties no gultas, lai to noķertu un izslēgtu. Ar to, visticamāk, arī pietiks, lai jūs pamodinātu.

Lai gan tas var izturēt kritienu no neliela auguma, kā arī nelielus triecienus (piemēram, ja modinātājs "ieskrien" kādā no gultas kājām), nav garantēts, ka tas spēs pārciest kāda noguruša un sadusmota cilvēka dusmu uzplūdus, kad tā īpašniekam vajadzēs izvilkt Clocky no gultas apakšas.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu