"Electrolux" prezentē jauno "UltraOne" putekļusūcēju (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deviņus gadu desmitus pēc tam, kad tirgū nonāca pirmais putekļusūcējs, Electrolux apkopoja deviņdesmit gadu laikā saņemtās klientu atsauksmes un ierosinājumus, analizēja galvenās problēmas un aicināja konstruktorus novērst nepilnības. Rezultātā tika radīts jaunais UltraOne putekļusūcējs ar efektīvu veiktspēju un īpaši klusu, ergonomisku darbību.

Būtiskākas ir šā putekļsūcēja teicamās lietošanas iespējas un precīzā manevrēšana, turklāt tas ir viens no klusākajiem tirgū pieejamajiem putekļusūcējiem.

Putekļu savākšana nav darbība, kas saistās ar vārdiem "patīkama" vai "priecīga nodarbošanās", tāpēc vairākumam cilvēku uzkopšana ar putekļusūcēju izraisa negatīvas emocijas un mēs vēlējāmies mazināt šo nepatiku, padarot uzkopšanu par izklaidi," skaidro Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis. "Rezultātā mēs pilnībā pārstrādājām katru UltraOne putekļusūcēja konstrukcijas elementu, kas būtiski ietekmē pircēju izvēli," turpina E. Reneslācis.

Ņemot vērā pircēju sūdzības par putekļusūcēja pārvietošanas un piekļuves iespējām, konstruktori veica virkni pilnveidojumu, lai atvieglotu tā lietošanu:

- sprauslai tika izveidota kantaina forma, kas ļauj piekļūt tuvāk sienām un stūros;

- rokturi ieguva ergonomisku formu ar vairākiem satveršanas stāvokļiem un mazu, slaidu satveres virsmu;

- "trīs vienā" universālais rīks apvieno 3 sprauslas vienā ierīcē;

- caurules ieeja izvietota putekļusūcēja priekšdaļā, kas ir ērti lietotājam;

- ergonomisks putekļusūcēja rokturis ar amortizatoru atvieglo UltraOne pacelšanu un pārvietošanu;

- displejs ir skaidrs un ērti lietojams.

Sprauslai un caurulei veiktās izmaiņas ne tikai atvieglo pārvietošanu, bet uzlabo arī putekļusūcēja darbību. Neatkarīgās laboratorijas SLG Prüf- und Zertifierungs GMBH veiktie testi liecina, ka salīdzinājumā ar galvenajiem konkurentiem UltraOne ir ieguvis visaugstāko darbības novērtējumu.

Tā kā 84% patērētāju bija neapmierināti ar putekļusūcēju radīto troksni, UltraOne darba grupa izstrādāja koncepciju "dziļāks klususums" ("extended silence"), samazinot troksni līdz 72 decibeliem. Gaisa plūsma, kas cirkulē ierīcē no uzgaļa līdz pat izvadam, ir efektīva un klusa. Papildus tika ievietota papildu izolācija un kluss dzinēja mezgls, kā arī izpētīta ikviena dzinēja detaļa, kas varētu palielināt troksni. Sprausla ieguva labāku aerodinamiku, bet riteņu jaunā dizaina ideja tika aizgūta no sporta apavu gaisa zolēm.

Lai gan putekļusūcēja uzglabāšana netika uzskatīta par nopietnu problēmu, veiktais pētījums apliecināja, ka 50% patērētāju uzglabā ierīces labi pārredzamā vietā, tādēļ UltraOne īpašais dizains ir radīts, ievērojot pašreizējās un nākotnes tendences. Putekļusūcējs ir pieejams piecās dažādās krāsās un iederas visdažādākajos interjeros. UltraOne krāsas: dimanta smilšu, vara metāliska, ledus balta, tumši zila un fuksīna.

"Patiesi varam teikt, ka UltraOne ir putekļusūcēju evolūcijas nākamais posms," noslēgumā saka E. Reneslācis. "Šis ir pirmais solis ceļā uz to, lai putekļu savākšana kļūtu par patīkamu un priekpilnu nodarbi."

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu