Pēc atbrīvošanas Miķelsons meklē taisnību Ģenerālprokuratūrā (24)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Bijušais "Latvenergo" prezidents Kārlis Miķelsons ir vērsies Ģenerālprokuratūrā ar lūgumu sākt kriminālprocesu pret personu, uz kuras sniegtajām liecībām pamatojoties Miķelsons tika aizturēts un vēlāk arī apcietināts.

Miķelsons ceturtdien LNT ziņām pauda, ka viņš gribot zināt, kas galu galā ir persona, kas pret viņu liecinājusi. Kriminālprocesu lūgts ierosināt par apzināti nepatiesu ziņojumu par smagu vai sevišķi smagu noziegumu izdarīšanu. Vajag skaidrību, tā norādījis Miķelsons: "Ir lūgums ierosināt kriminālprocesu pret personu, kura ir apzināti mani apmelojusi. Tas arī ir īsumā viss." Tāpat bijušais Latvenergo vadītājs vērsies ar sūdzību pie izmeklēšanas tiesneša, rosinot vai nu atcelt KNAB uzliktos trīs papildu drošības līdzekļus, vai arī samazināt viņam noteiktās drošības naudas apmēru. Kā zināms, tika iemaksāti 50 000 latu, lai Miķelsons varētu atstāt cietumu.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu