No «Facebook» izdzēsts Ziemeļkorejas profils

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Nenodzīvojot» ilgāk par diennakti, no sociālā tīkla «Facebook» izdzēsts Ziemeļkorejas profils. Līdz šim brīdim nav īsti zināms vai to izveidoja KTDR varas iestādes, kāda cita Ziemeļkorejas organizācija vai arī Kima Čenira piekritēji Ķīnā vai kādā citā valstī.

«Facebook» Ziemeļkorejas lappusē, tajā skaitā, tika publicēti KTDR Ārlietu ministrijas paziņojumi, videomateriāli un fotogrāfijas. Bez tam, Ziemeļkorejai ir arī savs tviters (šis mikroblogs turpina darboties), kurā vakar, 20. augustā, tika reklamēta «Facebook» lappuse, kā arī savs videokanāls «YouTube».

Spriežot pēc nosaukumiem un atsaucēm visi šie konti ir saistīti ar Ķīnā reģistrēto interneta vietni «uriminzokkiri.com», kurš regulāri publicē materiālus par starptautisko politiku, kuros ir izteikta simpātija pret Ziemeļkoreju un tiek kritizēta Dienvidkoreja un ASV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu