Mājsaimniecības sapnis - trauku mazgājamā mašīna (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Ja man būtu jāizvēlas starp veļas un trauku mazgājamo mašīnu, tad noteikti es izvēlētos pēdējo. Ne jau tāpēc, ka tā ir prestiža un praktiska, bet gan ietaupītā laika un veselības dēļ. Veļu varu aiznest uz mazgātavu, toties tā, kā traukus nomazgā mašīna, ar rokām izdarīt ir diezgan grūti un laikietilpīgi," kādā no sarunām atzīstas santehnikas speciālists.

Ikvienas mājsaimniecības sapnis – moderna trauku mazgājamā mašīna. Electrolux tirdzniecībā piedāvā dažādu veidu iekārtas, jaunākie modeļi ir gan ārēji pievilcīgi, gan sarežģītāki pēc to tehniskā raksturojuma.

Trauku mazgājamās mašīnas, uz kurām redzama AAA kombinācija, nozīmē – vislabākās kvalitātes ierīce. Pieskaroties jebkādai virsmai, paliek vairāk vai mazāk redzami pirkstu nospiedumi, bet uz ESF sērijas trauku mazgājamajām mašīnām, kuru virsmas veidotas no nerūsējošā tērauda, nospiedumi izpaliek.

Atkarībā no modeļa iekārtas piedāvā līdz piecām dažādām mazgāšanas programmām un četrām mazgāšanas temperatūrām. Intensīvā trauku mazgāšana notiek 70 grādu temperatūrā, standarta – 65 grādu, bioloģiskā (videi draudzīgā, taupot ūdens un elektroenerģijas resursus) ar iepriekšēju skalošanu – 50 grādu, un ir individuāli izvēlētā programma, kurā lietotājs uzstāda temperatūru un režīmu pēc izvēles.

Atšķirībā no citu veidu trauku mazgājamām mašīnām Electrolux piedāvā atliktā starta iespēju. Tas nozīmē, ka pēc netīro nažu, dakšu, karošu, šķīvju, bļodu, pannu un katlu salikšanas trauku mazgāšana var sākties uzreiz, taču, ja ir vēlēšanās, darbu iespējams atlikt par trim, sešām un deviņām stundām.

Visas trauku mazgājamās mašīnas aprīkotas ar speciālu aizsardzības sistēmu pret ūdens noplūdi, tāpēc var justies droši, uzticot netīro trauku mazgāšanu šīm iekārtām. Visas trauku mazgājamās mašīnas ir aprīkotas ar pretpārplūdes sistēmu. Šī sistēma sastāv no paplātes un spiediena ierīces. Ūdens noplūdes gadījumā paplāte piepildās ar ūdeni un momentā pārtrauc trauku mazgājamās mašīnas darbību. Aqua Control ir vārsts, kas atrodas ūdens ieplūdes caurulē un aptur ūdens piegādi, ja ūdens ieplūdes caurulē ir noplūde.

Iekārta ir kompakta: 85 centimetrus augsta, 60 centimetru plata un 63,5 centimetrus dziļa. Mašīnas svars – 46 kilogrami.

****

PUSSTUNDAS LAIKĀ. Visās Electrolux trauku mazgājamajās mašīnās ir ne tikai zems trokšņu līmenis (no 43 līdz 49 decibeliem), bet arī īpaša Eat-Load-Run programma. 30 minūšu laikā 60 grādu temperatūrā ar vislabāko mazgāšanas veiktspēju nomazgā visus traukus. Turklāt jaunās tehnoloģijas pieprasa speciālus mazgāšanas līdzekļus. Funkcija trīs vienā (tabletes) nodrošina labākus un efektīvākus mazgāšanas rezultātus.

***

ĒRTI TRAUKU GROZI. Trauku grozs konceptuāli atšķiras no tā priekšgājējiem. To var ērti salocīt, savukārt apakšējā groza elementus ir iespējams tā pārveidot, lai ievietotu dažādu izmēru katlus vai pannas. Trauku mazgājamās mašīnas augšējais grozs ir viegli maināms atbilstoši jūsu vajadzībām. Speciālie krūzīšu plaukti ir veidoti tā, lai to novietojumu varētu mainīt un mašīna varētu viegli nomazgāt gan lielu, gan mazu krūzīti. Domājot par vīna glāžu mazgāšanu, salokāmos krūzīšu plauktus ir iespējams viegli pārveidot.

***

UZ RITENĪŠIEM. Apakšējais trauku mazgājamās mašīnas grozs sastāv no liela trauku groza ar diviem metāla nolokāmiem šķīvju statīviem. Izvelkot grozu no mašīnas, tas nevar izslīdēt vai izripot no tās, jo slīdošiem ritenīšiem atvēlētā vieta ir ierobežota, taču tā ir pilnīgi pietiekami, lai groza saturs būtu ērti piepildāms un iztukšojams.

***

PĀRSKATĀMA INFORMĀCIJA. Norādījumi uz šķidro kristālu ekrāna veidoti atbilstoši lietotāja loģikai un vajadzībām un ir vienkārši saprotami. Kad izvēlaties programmu, Electrolux trauku mazgājamā mašīna jums sniedz pilnīgu informāciju un norādījumus, tādējādi palīdzot izvēlēties atbilstošāko programmu. Lielais ekrāns atvieglo un paātrina trauku mazgājamās mašīnas izmantošanu.

***

NAŽIEM UN CITIEM INSTRUMENTIEM. Augšējais grozs domāts šķīvju, krūžu, nažu, dakšu, karošu mazgāšanai. Īpaši modelētais mazais nažu grozs garantē, ka neviens nazis mazgāšanas laikā un pēc tā no tā neizkritīs.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu