Šlesers: šajās vēlēšanās uzvarēja izteiciens – uzmanieties, krievi nāk! (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Partijas «Vienoti Latvijai» vadītājs Ainārs Šlesers atzīst, ka viņa partija jau ir akceptējusi, ka šajās vēlēšanās netiks Saeimā. Viens no zaudējuma iemesliem bija diskvalifikācija no fināla jeb pēdējām televīzijas premjera debatēm.

«Diemžēl mūsu piedāvājums un aicinājums uz nāciju izlīgumu netika sadzirdēts,»

skaidro partijas līderis. Viņaprāt, šajās vēlēšanās virsroku guva izteiciens - uzmanieties, krievi nāk!

«Vienoti Latvijai» priekšsēdētājs arī stāsta, ka šajās vēlēšanās sabiedrībai mazāk nozīmīgi bija ekonomiskie piedāvājumi.

«Pie varas esošie, tāpat kā iepriekš, nomainot valdību, izmantoja Zolitūdes traģēdiju, šajā gadījumā arī Ukrainas notikumus, lai pateiktu, ka ir jācīnās pret krieviem,» skaidro Šlesers par to, kāpēc citi iekļuva Saeimā, bet viņa partija ne.

Viņaprāt primārākie jautājumi esot ekonomiskie, kas jārisina Latvijā, nevis jācīnās pret zaļajiem cilvēciņiem.

Partijas «Vienoti Latvijai» priekšsēdētājs skaidro, ka viņa politiskais spēks vēl nav metis plinti krūmos, jo grasās startēt gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās.

Tomēr TVNET novēroja, ka gaisotne vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas pasākumā ir gana skumja. Pasākuma biedri sēž pie glīti uzklātiem galdiem, dzer vīnu un bauda uzkodas.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu