Flirts iesmaržo ikdienu!

Egoiste
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šodien Grēta Gorjučko ar saviem «Viņas domnīcas» visiem runās par netradicionālām un diezgan trakām vietām, kurās varētu laulāties. Tāpat viesi studijā spriedīs, kādas ir sieviešu romantiskākās vēlmes, jo šodienas lielā domnīcas tēma ir - kā dzīvot dzīvi, baudot to. Par šo tēmu «Viņas domnīcā» ar Grētu runās Gundega Bičevska, «Cosmopolitan» galvenā redaktore, Kaspars Blūms- Blūmanis, brīvmākslinieks un Ilze Knutova - dzīves baudītāja.

TVnet lasītājiem ir iespēja ieklausīties viesu pārdomās par to, vai sievietes koķetē viltīgāk un vai pastāv kādi sabiedrībā

pieņemti stereotipi par to, ko piedienas un nepiedienas darīt sievietēm.

Tāpat iespējams uzklausīt uz ielas sastaptu cilvēku domas, ko patiesībā vēlas sievietes. Kāds jauns vīrietis smej, ka sava taisnība esot teicienā «Vīriešiem mīlestība iet caur vēderu, bet sievietēm – caur ausīm». Tādēļ esot pieņemami, ka dažreiz tiek likta lietā liekvārdība, tā saucot lietas īstajos vārdos. Kāda sieviete atzina, ka viņa gaida, lai vīrietis viņu nēsātu uz rokām, lutinātu, lolotu un mīlētu. Savukārt jauna sieviete kā trīs svarīgākās lietas nosauca – puķes, vakariņas restorānā un spontānus, neplānotus izbraucienus.

Iegriezies 360TV un skaties «Viņas domnīcu» katru ceturtdienu plkst. 21.00!

Citāti no «Viņas domnīcas:

Ilze: Mēs gribam to uzmanību. Varbūt kādreiz tās pietrūkst. Tad mēs actiņas pamirkšķinām. Tas mums piestāv pilnīgi dabīgi.

Gundega: Man liekas, ka tas iesmaržo ikdienu! Jo vispār jau tā ikdiena nav vieni lieli svētki.

Gundega: Pakoķetēt un pjokot ir tāds foršs moments, kad abi jūtas labi.

Gundega: Flirts piešķir dzīvei burvīgu garšu.

Kaspars: Mēs paši sākumā, manuprāt, neesam tieši tādi, kā esam dzīvē.

Kaspars: Centies būs bišķiņ labāka versija par sevi sākumā, lai radītu to labāko iespaidu, lai vairāk iepatiktos, lai nošarmētu vairāk.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu