Jāņa Palkavnieka aplikāciju TOP 6

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jānis Palkavnieks jau vairākus mēnešus ik trešdienu sastopams 360TV ekrānos, vadot «Tehnoloģiju un ideju domnīcu». Viņš kopā ar saviem studijas viesiem spriež par jaunumiem tehnoloģiju jomā, jaunām biznesa idejām un inovatīviem risinājumiem, tāpat aplūko aktuālāko aplikāciju jomā. TVnet lasītājiem Jānis atklāj, kādas sešas aplikācijas jeb lietotnes pats ikdienā izmanto un iesaka arī citiem.

 
Foto: Ekrānšāviņš no iTunes

Mobilly

Tas jau sen ir palīgs ne tikai auto novietošanai, bet arī pērkot vilciena biļetes. Piemēram, es braucu uz Siguldu ar velosipēdu, iekāpju vilcienā, nopērku biļeti un nav jāstaigā ar velosipēdu gar kasēm. Tāpat ar šo aplikāciju var samaksāt par autobusa biļeti, un ikdienā bieži ar to apmaksāju taksometra pakalpojumus. Tas ir ātrāk nekā ar skaidru naudu.

Mobilly

 
Foto: Ekrānšāviņš no iTunes

TV show tracker 3

Superīga aplikācija, kura atgādina, ka ir laiks skatīties iemīļotākos seriālus. Saliec tos un saņem atgādinājumus, kā arī klāt ir norādīts sērijas nosaukums un apraksts, kas katrā sērijā jāskatās.

TV Show Tracker

 
Foto: TVNET

Reminders (iPhone iebūvētā aplikācija)

Ideāla gan lieliem darbiem, gan ikdienas pirkumiem. Uztaisi sarakstus ar datumiem, pat ar vietas atgādinājumiem. Piemēram, ziņo, kad esi konkrētā vietā, ar «nopirkt pienu, kad esi veikala tuvumā». Var izveidot vairākus sarakstus un ar tiem dalīties (share) ar citiem cilvēkiem. Tā visi, ar ko dalies, redz sarakstu ar aktuālām izmaiņām.

 
Foto: Ekrānšāviņš no iTunes

Istabai.com

Ar šo es regulēju siltumu savā birojā. Temperatūras ir iestatītas automātiski, bet pēc izvēles tās varu regulēt arī no aplikācijas. Papildus siltuma regulēšanai var ieslēgt gaismu, aizvilkt aizkarus, pacelt un nolaist monitora ekrānu un visu ko citu.

Istabai

 
Foto: Ekrānšāviņš no iTunes

Find My friends (iPhone iebūvēta aplikācija)

Vienmēr redzu, kur atrodas draugi vai ģimene. Aplikācija reāla laikā parāda, kā cilvēki, kas to ir ļāvuši redzēt, pārvietojas. Tas ietaupa stresu, zvanot un prasot: «Kur esi?» Iespējams arī iestatīt, ka aplikācija ziņo, kad draugs pamet vai ierodas konkrētā vietā. Tā iespējams nejauši satikt draugus, redzot, ka draugs šobrīd ir «centrā» vai Tērvetē: «Satiekamies?»

Find my friends

Foto: TVNET
 
Foto: Ekrānšāviņš no iTunes

OnSwitch

Lieliska aplikācija, kas vada gudrās Philips Hue LED spuldzes. Tai ir neskaitāmas iespējas, izveidot mājas apgaismojumu kā ziemeļblāzmu, Jaungada salūtu, diskotēku vai arī mierīgu dabas noskaņu. Šis nav aprakstāms, šis ir jāizmēģina!

OnSwitch

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu