Vīrs un sieva seksa laikā kūrortā nomirst vannā: viņš no sirdstriekas, viņa - noslīkstot zem vīra svara

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/gagilas

Neparasts nelaimes gadījums noticis Meksikā - seksa laikā kūrorta džakuzi miris laulāts pāris no Kanādas. Vīrieti mīlas prieku laikā piemeklēja sirdstrieka, savukārt viņa sieva noslīka zem vīra ķermeņa svara, raksta "The Sun".

67 gadus vecais Čārlzs Makenzijs un viņa 63 gadus vecā sieva Dorotija Meksikā bija ieradušies, lai piedalītos meitas kāzās.

Abu mirstīgās atliekas tika atrastas kūrorta numuriņā džakuzi 10 no rīta šajā otrdienā.

Nelaime notikusi divas dienas pirms viņu meitas plānotajām kāzām.

Policija secināja, ka notikušais ir traģisks nelaimes gadījums. Pāris bija nodarbojies ar seksu, un vīrieti tā laikā piemeklēja sirdstrieka. Savukārt sieva noslīka, jo viņu zem ūdens nospieda pēkšņi mirušā vīra ķermenis. Secinājumus apstiprinājuši arī tiesu medicīnas eksperti, un tiesībsargiem nav pamata domāt, ka notikušais nav nelaimes gadījums.

Mirušie tika atrasti, kad meita ieradās, lai uzzinātu, kāpēc vecāki nav ieradušies uz brokastīm. Kad vecāki pēc klauvējieniem neatsaucās, viņa talkā aicināja viesnīcas personālu, kas durvis atvēra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu