Bondare: jo vecāka kļūstu, jo labāk izskatos un jūtos!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Māksliniece Ieva Bondare, kura, kā izrādās, ir arī profesionāla mūzikas pedagoģe un mācījusies angļu filoloģiju, ir sieviete, kura spēj ne tikai veiksmīgi nosargāt ģimenes pavardu, bet arī atrast laiku saviem hobijiem un pašizaugsmei. Kā viņai tas izdodas?

Kad raidījumā «Rampas ugunis» Andris Kivičs uzdod jautājumu, kā Ievai izdodas tik labi izskatīties, viņa atbild: «Jo vairāk gadu man paliek, jo labāk jūtos un izskatos. Tas, cik veca esi, ir atkarīgs tikai no tevis pašas.

Galvenais ir sirdī justies laimīgam un lai apkārtējie cilvēki liek tavām acīm mirdzēt!

Tava ģimene un draugi veido tavu izskatu un sajūtas. Manu izskatu uztur mans vīrs, mani bērni, draugi un gleznošana. Gleznošana man dod enerģiju un spēku!»

Kā ir ar sajūtu - būt laimīgai? «Cilvēks var sevi visu laiku iespaidot. Sev var ieskaidrot, ka esmu laimīgs! Ja visu laiku teiksi sev, ka esi laimīgs, tad tu arī noticēsi sev, ka esi laimīgs,» runā Ieva Bondare.

Ievas Bondares skaistuma noslēpums ir tīrs ūdens, svaigs gaiss un mīlestība!

Kā izrādās, gleznošana Ievai ir arī fiziska nodarbe: «Es gleznoju, kājās stāvot, un arī daudz liecos pēc krāsas. Tā paiet mana diena līdz trijiem.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu