Lidostā konstatē pilsoni, kuram liegts ieceļot Šengenas zonā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī lidostā «Rīga» robežsargi konstatēja, ka no Maskavas ieceļojošam Krievijas pilsonim ir liegums ieceļot Šengenas zonas valstīs, un viņam tika noformēts ieceļošanas atteikums pie robežas, informēja Valsts robežsardzes preses pārstāve Jevgēnija Pozņaka.

Persona ar tuvāko reisu izceļoja uz Krieviju.

Kopumā Valsts robežsardzes amatpersonas 15.septembrī uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 35 likumpārkāpumus, uz ārējām robežām konstatējot 14 robežpārkāpējus.

Silenes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošam Gruzijas pilsonim nav derīgas ieceļošanas vīzas vai uzturēšanās atļaujas ieceļošanai Šengenas valstu teritorijā. Viņam tika noformēts ieceļošanas atteikums pie robežas, un persona tika atgriezta uz Baltkrieviju.

Savukārt Pāternieku robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošam Baltkrievijas pilsonim nav derīgas ieceļošanas vīzas vai uzturēšanās atļaujas ieceļošanai Šengenas valstu teritorijā. Arī viņam tika noformēts ieceļošanas atteikums pie robežas un persona atgriezta uz Baltkrieviju.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti sešām personām - diviem Krievijas, vienam Igaunijas un trim Lietuvas pilsoņiem.

Transportlīdzekļu ekspluatācijas jomā konstatēti pārkāpumi 15 personām, proti, četriem Krievijas, vienam Baltkrievijas, vienam Kirgizstānas, vienam Igaunijas, sešiem Latvijas un diviem Lietuvas pilsoņiem.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu