Somijā «Eurojackpot» izlozē laimē 61 miljonu eiro (36)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gewinnzahlen-lotto.info

Starptautiskā loteriju projektā «Eurojackpot», kurā iesaistījusies arī Latvija, kāds Somijas iedzīvotājs laimējis rekordlielu summu - 61 miljonus eiro, sestdien vēstīja Somijas sabiedriskā raidorganizācija YLE.

Laimīgā loterijas, kuras izloze notika piektdien, biļete iegādāta Somijas dienvidu pilsētā Espo, informēja Somijas valsts loteriju kompānija «Veikkaus», norādot, ka tā jau ir otrā reize pēdējo sešu mēnešu laikā, kad «Eurojackpot» lielo laimestu iegūst Somijas iedzīvotājs.

Piektdienas loterijā 61 miljonu eiro laimējusī izlozes kvīts iegādāta tiešsaistē, tādēļ naudas summa tiks pārskaitīta tieši uz uzvarētāja bankas kontu, informēja «Veikkaus».

Somijā palika arī otrs piektdienas izlozes lielais laimests - 137 tūkstoši eiro.

Līdz šim lielākais «Eurojackpot» laimests tika izlozēts šogad aprīlī, kad desmit cilvēku kopīgi iegādāta loterijas biļete Somijā izrādījās veiksmīgā 57,3 miljonu ieguvēja.

Piektdien gūtais laimests ir ceturtā «Eurojackpot» lielā balva, kas iegūta Somijā.

«Eurojackpot» pirmā izloze notika 2012.gada martā. «Eurojackpot» izlozes notiek katru piektdienu ar garantēto minimālo «džekpotu» – 10 miljoni eiro.

14 valstīs notiekošā «Eurojackpot» ir skaitļu loterija ar spēles formulu pieci skaitļi no 50 un divi papildskaitļi no astoņi. Lai laimētu maksimālo loterijas laimestu, kopā jāatmin septiņi skaitļi. Loterijā pavisam ir 12 dažādas laimestu grupas.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu