Latvijā varēs iegādāties Cat S30 viedtālruni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oficiālais Cat telefonu izplatītājs Centrālajā un Austrumeiropā, kompānija TCCM, paziņo, ka Latvijā septembra beigās būs nopērkams izturīgais viedtālrunis Cat S30. Telefonam ir pārdomāta konstrukcija, kas tālruni padara ērti un stingri satveramu, turklāt ierīce būs pieejama par salīdzinoši zemu cenu.

Viedtālrunis ir tapis apjomīgas izpētes rezultātā, kurā bija iesaistīti gan tirgotāji, gan jau esošie Cat tālruņu lietotāji, no kuriem 69% atzīst, ka vide, kurā viņi strādā, veicinājusi izvēli iegādāties izturīgu tālruni.*

Cat S30 tika izstrādāts, izmantojot Caterpillar pieredzi izturīgu un kvalitatīvu izstrādājumu ražošanā. Tālruņa konstrukcija raksturo tā augsto izturību: S30 ir ērti satverams korpuss, tālrunis izgatavots no izturīgiem materiāliem, un tam ir IP68 un Mil SPEC 810G sertifikācija. Ar ūdensizturīgā tālruņa akumulatora jaudu pietiks ilgam laikam, turklāt tas aprīkots ar tehnoloģiju, kas ļauj ar to strādāt cimdos. Papildus tam Cat S30 ir Android jaunākā versija (Lollipop).

«Arvien vairāk un vairāk uzņēmumu izmanto viedtālruņus, tādēļ ir būtiski, lai tie spētu pildīt savu uzdevumu visas darbdienas garumā – S30 rūpējas par ikvienu, kurš strādā sarežģītā darba vidē,» saka Bullit Mobile vadītājs Olivers Šulte (Oliver Schulte). «Līdztekus 4,5 collu skārienjutīgajam ekrānam tālrunim ir arī «īstas» navigācijas pogas, tas pārvar plaisu starp parasto un moderno viedtālruni, turklāt par pieejamu cenu.»

Cat S30 galvenie parametri

  • Ietilpīgs akumulators

  • Izturīgs pret kritieniem pat no 1,8 m augstuma

  • Ūdensdrošs, putekļdrošs un trieciendrošs

  • Tehnoloģija, kas ļauj darboties cimdos

  • Tehnoloģija, kas ļauj darboties ar mitriem pirkstiem

  • Izturīgs pret eļļām un taukiem, izturīgi izejmateriāli

  • Corning® Gorilla® Glass 3 ekrāns

*Avots: Cat aptauja par izturīgajiem tālruņiem ('Rugged Research'), 2015. gada jūnijs

S30 būs nopērkams oktobra sākumā. Tā aptuvenā cena būs zem 300 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu