Tehnoloģija negaidīs, kad tai būs gatavi cilvēki, - «BiSMART» forums jau 24.septembrī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai uzrunātu uzņēmuma vadītājus un īpašniekus, izraisītu domāšanu par biznesā neizmantotām iespējām, Telia Latvija un LMT organizē Biznesa un Tehnoloģiju Forumu, kur kopā ar ārzemju lektoriem, vietējiem ekspertiem un uzņēmumu pārstāvjiem uzzināsiet, kā mūsdienu tehnoloģijas palīdz nopelnīt vairāk, veicina darbinieku sadarbību, palielina produktivitāti, efektivizē ražošanu, ceļ konkurētspēju un ietaupa tik svarīgo resursu – Jūsu laiku.

«BiSmart ir tehnoloģiju platforma, kur ir iespējams iepazīties ar tām tehnoloģijām, kas Latvijā ir iegūstamas un izmantojamas biznesa vajadzībām un kas palīdzēs Jums izaugt un būt konkurētspējīgam,» tā biznesa tehnoloģiju platformu «BiSmart» raksturo «Telia Latvija» valdes priekšsēdētājs un «BiSmart» foruma partneris Mikus Ozols.

Savukārt foruma organizatore Solvita Kabakova teic: «Tehnoloģija negaidīs, kad tai būs gatavi cilvēki! Neatkarīgi no tā, vai jūs vēlaties izmantot tehnoloģijas vai ne, to ražošana neapstāsies un jūsu konkurenti un partneri tās izmantos tik un tā. Līdz ar to rodas jautājums, vai jūs lecat tajā vilcienā, vai arī noskatāties, kā tas aiziet, un tad mēģināt skriet pakaļ.» «BiSmart» platforma ir radīta, lai uzņēmumu un biznesu vadītājiem parādītu, kuras ir tās tehnoloģijas, kuras lietojot būtu iespējams ietaupīt finanses, laiku, darbinieku resursus, kā arī - kā un ar kādu kompāniju palīdzību to realizēt. «Mēs pavisam vienkārši runājam par sarežģītām lietām,» piebilst Solvita.

Dažas no aktuālajām tēmām, kas tiks apspriestas forumā:

Kas jāzina katram uzņēmējam;

Tehnoloģijas Tavam biznesam;

Kā strādāsim rīt? - biznesa transformācija uz Digital-First World;

Droši ieguvumi pārmaiņu laikā;

Biznesa tehnoloģiju vēsture, tagadne un nākotne;

Attīstības tempi un virzieni;

Ekonomikas attīstības izaicinājumi;

Kā uzņēmēji vērtē biznesa tehnoloģiju izmantošanu uzņēmējdarbībā, u.c.

«BiSmart» forumā ar savām zināšanām un ieteikumiem dalīsies:

  • Harry Van Dorenmalen, IBM, IBM Europe Chairman of the Board,
  • Jan L.Cederö, The Warp Concept, Business Digitization Nestor & Senior Management Consultant,
  • Dainis Gašpuitis, SEB bank, Macroeconomics expert,
  • Ingmārs Pūķis, LMT, Vice President of Marketing and Business Development.

Forumā uzstāsies arī citi augsta līmeņa nozares profesionāļi.

Solvita aicina būt gataviem nākotnei jau šodien un apmeklēt «BiSmart» forumu 24.septembrī koncertzālē «Palladium», Marijas ielā 21 plkst. 10:00. Iepazīties ar pasākuma programmu un reģistrēties dalībai ir iespējams http://www.bismart.lv. Maksa par dalību forumā ir 242.00 EUR.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu