Ķekavas novadā ar automašīnu notriec sievieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar ap plkst.11.40 Ķekavas novada Baložos, Rīgas ielā, kāds vīrietis ar automašīnu notriecis gājēju.

Kā informēja Valsts policija pārstāve Ance Rozīte, 1979.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen» uzbrauca 1957.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām tika nogādāta slimnīcā.

Tāpat sestdien Kocēnu novadā notika sadursme starp automašīnu «Mitsubishi», kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Volvo». «Mitsubishi» vadītājs neizvēlējās drošu distanci un nebija pietiekami uzmanīgs, tāpēc ietriecās aizmugurē automašīnai «Volvo», kas bija apstājusies pie sarkanā luksofora signāla.

Negadījumā cieta 1943.gadā dzimusī «Volvo» pasažiere, kā arī tika sabojātas abas automašīnas.

Vakar ap plkst.19 Valmierā, Rīgas ielā, 2004.gadā dzimis zēns, vadot velosipēdu gar Vidzemes Olimpisko centru, krita un guva miesas bojājumus.

Savukārt Rīgā, Kalnciema ielā, 1998.gadā dzimis jaunietis ar mopēdu «Aprilia» uzbrauca 1939.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumā tika nogādāta slimnīcā, bet pēc tam - palaista mājās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī policijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Kā ziņots, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki vakar vakarā Salacgrīvā, Viļņu ielā, palīdzēja mediķiem atbrīvot cilvēku, kuram bija uzbraukusi automašīna. Lai atbrīvotu cietušo, bija jāpaceļ automašīna, tāpēc mediķiem pašiem tas nebija pa spēkam.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, 1954.gadā dzimis vīrietis bija gulējis uz ceļa, kad tam ar automašīnu «Dodge» uzbrauca sieviete. Ceļā uz slimnīcu vīrietis no gūtajām traumām nomira.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu