Uzsāk kriminālprocesu pret 10 eiro kukuļa devēju (42)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts policijā otrdien uzsākts kriminālprocess pret autovadītāju, kurš ceļu policistam mēģinājis iedot 10 eiro kukuli, portālu «Tvnet» informēja policijā.

Vakar ap plkst.21.54 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes amatpersonas Jelgavā, Dobeles ielā apturēja automašīnu «Volvo S-60», kuras 1965.gadā dzimušais vadītājs pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu - apdzīvotā vietā, kur atļautais ātrums ir 50 kilometri stundā, fiksētais automašīnas ātrums bija 66 kilometri stundā.

Lai izvairītos no soda un administratīvā pārkāpuma protokola noformēšanas, automašīnas vadītājs mēģināja dot policijas darbiniekiem kukuli 10 eiro apmērā.

Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323. panta, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu līdz 5 gadiem.

Zemgales reģionā par kukuļdošanu šogad aizturēti jau 55 autovadītāji, un policija turpina pastiprināti strādāt kukuļdošanas apkarošanas jomā.

Komentāri (42)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu