Izvēlētas konkursa «Latvijas Seksīgākais dibens 2014» finālistes (110)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Reinfelds

Liepājas pludmales bāra «Red Sun Buffet» rīkotais konkurss «Latvijas Seksīgākais dibens 2014» izgājis finiša taisnē − žūrijas komisija no vairāk nekā 20 pretendentēm izvēlējusies piecas finālistes, kuras jau piedalījušās pārsteidzošā fotosesijā Liepājas pludmalē.

«Šogad konkurss notiek jau trešo gadu, un arī šoreiz pirmā atlases kārta pierādīja, ka Latvijā ir daudz drosmīgu un skaistu meiteņu, tāpēc žūrijas komisijai nebūt nebija viegli izvēlēties piecas skaistākās. Vēlos pateikties visām konkursa dalībniecēm,» stāsta «Red Sun Buffet» īpašnieks Mareks Alberts.

Titula «Latvijas Seksīgākais dibens 2014» ieguvēja balvā iegūs tūrisma aģentūras «Ap Sauli» apmaksātu ceļojumu uz Parīzi, kā arī apmaksātu fotosesiju un fotogrāfiju publikācijas žurnālā FHM. Savukārt balvas no konkursa atbalstītājiem saņems visas finālistes.

Pirmo reizi Latvijas seksīgākā dibena īpašniece tika noskaidrota 2012.gada vasarā, kad ar vislielāko interneta balsu skaitu un augstāko žūrijas vērtējumu piecu finālistu konkurencē pirmajā vietā ierindojās rīdziniece Līva Bērziņa. Pērn konkursā uzvarēja ventspilniece Linda Stebule.

Komentāri (110)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu