67% Latvijas iedzīvotāju nesatrauc Grieķijas iespējamā izstāšanās no eiro zonas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tikai ceturto daļu jeb 27% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem satrauc Grieķijas iespējamā izstāšanās no eiro zonas, atklāj pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu «900 sekundes» jūlijā veiktais pētījums.

Uz jautājumu, vai iedzīvotājus satrauc Grieķijas izstāšanās no eirozonas, 6% atbildējuši «noteikti jā», 21% - «drīzāk jā».

Tomēr lielāko daļu jeb kopumā 67% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem nesatrauc Grieķijas iespējamā izstāšanās no eiro zonas. 42% uz šādu jautājumu atbildējuši ar «drīzāk nē», 25% - «noteikti nē».

6% iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Aptauju pētījumu kompānija TNS veica sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu «900 sekundes», laikā no šā gada 7. līdz 9. jūlijam ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu