KIA galveno dizaineri apbalvo par mūža ieguldījumu dizaina nozarē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kia Motors Corporation un Hyundai Motor Group galvenais dizainers un dizaina nodaļas prezidents Peters Šreiers saņēmis prestižo EyesOn Design apbalvojumu par mūža sasniegumiem dizaina nozarē.

Šraiers balvu saņēma oficiālās ceremonijas laikā Detroitas Oftalmoloģijas institūtā par savu darbu, koordinējot Kia Motors starptautiskās dizaina stratēģijas ieviešanu. Šī balva viņu ierindo automašīnu dizaineru sarakstā līdzās tādām leģendām kā Serdžo Pininfarinam, Širo Nakamuram, Valteram de Silvam un Džordžeto Džudžāro. EyesOn Design balva ir īpaša arī ar to, ka žūrijas komisijā ir iepriekšējo gadu uzvarētāji.

Foto: Publicitātes foto

Kopš pievienošanās Kia komandai 2006.gadā, Šreiers ievērojami pārveidojis zīmola kopējo dizaina stratēģiju, radot īpašu Kia modeļu stilu, ieskaitot tiem raksturīgo «tīģera deguntiņu». Šreiers ir atbildīgs par dizaina stratēģijas ieviešanu Kia un Hyundai zīmoliem, kā arī Kia dizaina studiju vadību Korejā, Vācijā un ASV.

Pasniedzot balvu, Detroitas Oftalmoloģijas institūta direktors Dr. Filips Hessburgs (Dr. Philip Hessburg) sacīja: «Mēs un visi dizaina nozares pārstāvji esam sajūsmināti un lepni par to, ka šogad balvu par mūža sasniegumiem dizainā saņem Peters. Saņemot šo balvu, viņš pievienojas citiem automašīnu dizaina nozares spīdekļiem.»

Peters Šreiers: «Manas profesionālās darbības laikā man ir bijusi iespēja strādāt ar daudz kaislīgiem un talantīgiem dizaineriem. Darbojoties Kia, man ir bijusi iespēja zīmola dizainu padarīt modernāku, atšķirīgāku un jauneklīgāku, atklājot zīmola attieksmi.»

«Pēdējo gadu laikā Kia modeļi ir saņēmuši vairākas dizaina balvas, un mēs vēl joprojām turpinām strādāt, lai dizains kļūtu vēl pievilcīgāks. Man ir liels gods, ka esmu daļa no šī procesa. Man ir ļoti liels gods saņemt šo balvu par mūža sasniegumiem, kas vienlaikus ir arī apliecinājums Kia dizaina komandas ieguldītajam darbam un radošumam.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu