BBC atraduši Klārksona aizstājēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu raidorganizācija BBC otrdien darīja zināmu, ka turpmāk šovu Top Gear vadīs radio un TV personība Kriss Evans. Ar viņu noslēgts sadarbības līgums uz trim gadiem.

Šobrīd Kriss Evans cita starpā vada ikdienas raidījumu The One Show kanālā BBC One, kā arī realitātes šovu kanālā Channel 4. Viņš ir benzīngalva un kaislīgs auto kolekcionārs, kurš stāšanos Top Gear vadītāja lomā gaida ar lielāko prieku. «Apsolu, ka darīšu visu, lai ievērotu tradīcijas, kā arī šovu attīstītu tālāk,» sacījis Evanss, kuram nu jāgatavojas filmēšanai, jo nākamās sezonas pārraižu producēšanu plānots sākt jau pēc dažām nedēļām, raksta vācu auto motor und sport.

Līdz ar Evansa pieņemšanu darbā ir noslēgušās vairākus mēnešus ilgušās spekulācijas par to, vai līdzšinējais Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons varbūt tomēr pārdomās un raidījumu nepametīs un kurš stāsies viņa vietā, ja tā nenotiks. Toreiz gan ātri vien sāka izplatīties runas, ka jaunie Top Gear vadītāji būs motosportists Gijs Mārtins, modele Džodija Kida un aktieris Filips Glenisters.

Kā zināms, BBC Klārksonu atlaida šā gada martā pēc tam, kad viņam bija «saķeršanās» ar vienu no Top Gear producentiem. Pārējiem diviem Top Gear vadītājiem Ričardam Hamondam un Džeimsam Mejam tikmēr ir beigušies sadarbības līgumi ar BBC, un arī viņu liktenis pagaidām ir neskaidrs. Lai gan, mediju vidē ir izskanējušas ziņas, ka BBC abiem ir izteikusi vairākus miljonus mārciņu vērtus sadarbības piedāvājumus.

Nobeigumā var atzīmēt, ka oriģinālais Top Gear vēlreiz atgriezīsies televizoru ekrānos 28.jūnijā, kad BBC pārraidīs raidījuma speciālizlaidumu. Tas veidots no pēdējām trim Top Gear 22. sezonas sērijām safilmētā materiāla, kas skandāla dēļ vēl nav demonstrēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu