Krūts barošanas trakums sociālajos tīklos (55)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Modele Natālija Vodjanova nav pirmā māmiņa, kura sociālajos tīklos publicē foto, kurā atklāti redzams, kā viņa ar krūti baro savu jaundzimušo. Skaties, kuras slavenības vēl to publicējušas savos publiskajos profilos!

Natālija savā Instagram profilā publicējusi kailfoto, kurā redzama kopā ar savu mēnesi veco puisēnu. Fotomomentā modele ar krūti baro jaundzimušo dēliņu Maksimu.

Arī modele Jaja Dakosta sociālajos tīklos publicējusi foto ar savu pirmdzimto. Foto jaunā māmiņa nekautrējoties atklāj, ka savu bērnu baro ar krūti.

Foto: Instagram

Dziedātāja Pinka bērnu baro ar krūti laikā, kad gatavojas koncertam. Tas arī tiek publicēts sociālajos tīklos.

Foto: Instagram

Pirms kāda laika Instagram varējām redzēt supermodeleles Žizeles Bundhenas publicēto foto, kurā viņa zīda savu 12 mēnešus veco meitu. Skaistule spēj lieliski apvienot darbu ar privāto dzīvi, par ko liecina arī šis kadrs: modeli zīdīt bērnu netraucē nekas, pat ja līdzās ir frizieris, vizāžists un manikīre.

Reiz jau modele publiski pauda savas domas par bērnu barošanu: «Daudzi cilvēki neizprot, ka, neizvēloties krūts barošanu, viņi apdraud sava mazuļa veselību... Uzskatu, ka būtu ar likumu jānosaka, ka

katras mātes pienākums ir savu mazuli barot līdz sešu mēnešu vecumam.

Un tās, kuras grēko, ja vien veselība zīdīt netraucē, - būtu jāsoda!»

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu