Microsoft prezentē Surface Pro jaunāko modeli ar lielāku ekrānu (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV informācijas tehnoloģiju uzņēmums «Microsoft» prezentējis planšetdatora «Surface Pro» jaunāko modeli ar lielāku ekrānu, kas paredzēts kā tiešs konkurents portatīvajiem datoriem.

«Surface Pro 3» aprīkots ar 30,5 centimetru lielu skārienjūtīgu ekrānu, kas ir par 38% lielāks nekā iepriekšējam modelim.

Jaunais planšetdators, kam pieejama piespraužama klaviatūra, ir vien 9,1 milimetru biezs, un tas aprīkots ar «Windows 8» operētājsistēmu.

«Microsoft» planšetdatoru «Surface Pro 3» pozicionē kā portatīvo datoru aizvietotāju, un tā prezentācijā tas tika salīdzināts ar «Apple» vieglajiem portatīvajiem datoriem, nevis planšetdatoru «iPad».

Pamata «Surface Pro 3» modeļa cena veidos 799 dolārus (583 eiro), salīdzinot ar «MacBook Air», kas maksā 899 dolārus (656 eiro).

«Microsoft» norāda, ka ierīces akumulatora darbības laiks ir līdz pat deviņām stundām, kas ir par 10% vairāk salīdzinājumā ar «Surface Pro 2».

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu