Jelgavā atklās vasaras tūrisma sezonu (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar dažādām aktivitātēm un pasākumiem Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā sestdien paredzēts atklāt tūrisma sezonu. Sezonas atklāšana plānota ar pilsētas strūklaku pieslēgšanu, tūrisma gidu sveikšanu, akcijas «Atklāj pašmāju garšas noslēpumus» vasaras piedāvāto ēdienu degustēšanu un ekskursijām.

Paredzēts sveikt un sertifikātus izsniegt jaunajiem Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma gidiem, kuri šogad pabeiguši gidu kursus Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā.

Kā pirmās plānots ieslēgt strūklakas «ūdenskritumi» Jāņa Čakstes bulvārī, pieskandinot bulvāri ar bērnu un jauniešu centra «Junda» dejotāju priekšnesumiem. Jelgavas Studentu teātra aktieri «modinās» veiksmes simbolu skulptūru-strūklaku «Jelgavas Students». Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā ieslēgs skulptūru-strūklaku «Trīsvienība».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu