«Karlo Motors» apgrozījums pērn par aug par 20,4%; nopelna 463,5 tūkstošus eiro

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Automašīnu «Škoda» oficiālais dīleris Latvijā «Karlo Motors» pērn strādāja ar 24,773 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 20,4% vairāk nekā 2013.gadā, savukārt peļņa pieauga 7,7 reizes - līdz 463,5 tūkstošiem eiro, liecina datubāzē «Lursoft» publiskotais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērnais gads kompānijai bijs veiksmīgāks nekā 2013.gads, jo automobiļu pārdošanas apmēri Latvijā un Eiropas Savienībā kopumā ir palielinājušies. «Karlo Motors» pārdošanas apmērs ir audzis par 20,4%.

Kompānijā norāda, ka 2014.gadā pārdoti 1285 jauni «Škoda» markas automobiļi, kas salīdzinot ar 2013.gadu ir par 236 vairāk, un to varētu skaidrot ar iedzīvotāju pirktspējas palielināšanos, līzinga kompāniju aktīvāku kreditēšanas atsākšanos, kā arī veiksmīgu dalību vairāku pašvaldību un privātā sektora izsludināto automobiļu iepirkumu konkursos.

Mazlietotu automobiļu pārdošanas apmērs pērn ir pieaudzis līdz 204 auto, savukārt autoservisa un rezerves daļu tirdzniecība 2014.gadā palikusi iepriekšējā gada līmenī, norāda «Karlo Motors» vadība.

Uzņēmuma vadības ziņojumā arī sacīts, ka pērn, saistībā ar «Škoda» automobiļu ražotāja jauno standartu, uzsākot dīleru tīkla rebrandinga procesu, veikta autocentra Kleistu ielā 31, Rīgā rekonstrukcija. «2015.gadā sabiedrība plāno veikt rekonstrukcijas darbus autosalonā Biķernieku ielā 120, Rīgā,» norāda kompānijā.

Tāpat šogad «Karlo Motors» vadība uzmanību pievērsīs autoservisa pakalpojumu un klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanai.

Kompānijas mērķis 2015.gadā ir palielināt apgrozījumu par 15%, tai skaitā automobiļu realizāciju līdz 1450 spēkratiem, un apstiprināt Importiera statusu Latvijā.

2013.gadā uzņēmums strādāja ar 20,584 miljonu eiro apgrozījumu un 60,3 tūkstošu eiro peļņu.

«Karlo Motors» ir «Škoda» oficiālais pārstāvis Latvijā. Pēc datubāzes «Lursoft» informācijas, «Karlo Motors» dibināts 2001.gada oktobrī, uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,746 miljoni eiro - tā īpašnieki ir vairākas Latvijas privātpersonas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu