Uzmini, kādas patoloģijas vai anomālijas piemīt šīm skaistulēm!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix sweeden/AP

Paveroties uz viņām, liekas - kā gan šīm skaistulēm var dzīvē pietrūkt? Izrādās, visām viņām ir kaut kādas patoloģijas vai anomālijas...

 
Foto: Reuters/Scanpix

Keša un astīte

Kaut kas neticams, bet dziedātāja Keša piedzima ar astīti jeb astes kaula pagarinājumu. «Kad biju maza, man bija aste. Tiesa, vien nieka 7 mm, bet tā tomēr bija aste,» žurnālam «Heat» atzinās popdīva.

Katram embrijam ir maza prenatāla astīte, kas ir sešas reizes mazāka par pašu embriju. Kad embrijs attīstās un aug lielāks šī «astīte» saaug kopā ar ķermenīti un izzūd. Diemžēl dažreiz šis cikls nenorit tik vienkārši un pareizi. Reizēm bērni piedzimst ar asti. Šo asti sauc par «mīksto astīti» tādēļ, ka tā sastāv tikai no maza skriemelīša, vēnām un nerviem.

Foto: AP
 
Foto: AP

Keita Bosforta un dažāda acu krāsa

Aktrise Keita Bosforta ir ierindojama to reto cilvēku skaitā, kuriem ir dažāda acu krāsa. Skaistajai aktrisei ir iedzimta acs varavīksnenes heterohromija. Viena Keitas acs ir zila, bet otrai pusīte ir brūna. Izrādās, nedaudz atšķirīga acu krāsa ir arī aktrisei Milai Kunisai un Elizabetei Bērklijai.

Foto: AP
 
Foto: Reuters/Scanpix

Megana Foksa un pirkstu deformācija

Reiz par seksīgāko sievieti pasaulē atzītā aktrise Megana Foksa cieš no brahidaktilijas - iedzimtas roku pirkstu anomālijas. Tās dēļ roku īkšķi aug lēnāk nekā pārējie pirksti.

Foto: Reuters/AP/Scanpix/AFP
 
Foto: Reuters/Scanpix

Karolīna Kurkova bez nabas

Modelei Karolīnai Kurkovai nav nabas. Šādu defektu čehu modele ieguvusi bērnībā, kad viņai operēta bruka.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Parisas Hiltones «slinkā acs»

Sabiedrības dāmai Parisai Hiltonei ir iedzimta ambliopija (tā dēvētā «slinkā acs») un noslīdējuši augšējie acu plakstiņi. Šī problēma ir saasinājusies, jo Parisa regulāri nēsā krāsainās kontaktlēcas, kas ļauj viņas dabiski brūnajām acīm izskatīties zilām.

Foto: AP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu