Viesnīcas atkal atsaka telpas Latvijas «antifašistiem»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Antifašistiskajai komitejai atkal viesnīcas atteikušas telpas konferences rīkošanai, teikts komitejas izplatītajā paziņojumā medijiem.

Komiteja konferenci bija plānojusi 15.martā.

Paziņojumā teikts, ka telpas netiek piešķirtas, jo viesnīcas esot saņēmušas norādījumus telpas neizīrēt un neizmitināt konkrētus cilvēkus. Komiteja paudusi sašutumu, ka šāda rīcība ierobežo vārda brīvību.

Komiteja arī pauž bažas, ka prezidentūras laikā Eiropas Savienības Padomē Latvija izmantos prezidējošās valsts statusu, lai paustu nacionālsociālisma idejas Eiropā.

Sīkāku informāciju par Latvijas valdības darbībām komiteja apņēmusies paust preses konferencē, kas notiks piektdien, plkst.12, Rūpniecības ielā 9, kur reģistrēts Tatjanas Ždanokas birojs.

Jāpiebilst, ka līdzīgi «antifašistiem» neveicās arī pērn - viesnīcas atteikušas telpas organizācijas pasākumiem, tāpēc preses konferenci tā rīkoja teltī līdzās «Kolonādei» Brīvības pieminekļa laukumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu