«H&M Studio» Parīzē ienes vienkāršo eleganci (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: H&M

Parīzes modes nedēļas ietvaros notika H&M Studio, kas ir jaunais pamatapģērbu H&M sezonas kolekcijas nosaukums, 2014. gada rudens apģērbu modeļu skate. Grand Palais aptuveni 600 viesu, tostarp arī Mirandas Kerras, Džesikas Albas un Solanžas Noulzas klātbūtnē norisinājās kolekcijas demonstrēšana. Tādas modeles kā Andrea Diakonu, Joana Smalza, Izbela Golarta un Saskija, iepazīstināja klātesošos ar sezonas aktuālo tēlu — 21. gadsimta vienkāršo eleganci, kas apvieno sievišķo un vīrišķo stilu. Kolekcija no 2014. gada 4. septembra būs pieejama 250 veikalos visā pasaulē, kā arī tiešsaistē.

Kolekcijas noskaņas pamatā ir sievišķā un vīrišķā kombinācija — kombinē tipa kleitas un brīvi krītoši topi zem vīriešu žaketēm un motociklistu un pilotu jakām. Izmantotie audumi ir zīda kreps un satīns, smalks kašmirs un velvets. Mākslīgās kažokādas mēteļu tekstūru papildina fliteru un akmentiņu izšuvuma detaļas.
Tērpu demonstrēšanai vēsturiskā Grand Palais tika pārveidota abstraktā pilsētas ainavā ar grafiskām arhitektūras līnijām un telpu iezīmējošiem reklāmas paneļiem. Fona galvenais akcents bija skatuve, uz kuras tērpu skates laikā uzstājās uzlecošā francūžu zvaigzne HollySiz.

H&M Studio ir jaunais H&M pamatapģērbu sezonas modes kolekcijas nosaukums. H&M Studio ar savu īpašo dizaineru komandu katru sezonu ierobežotā daudzumā piedāvās izmeklētu pievilcīgāko tērpu kolekciju.

«Man patīk sievišķā un vīrišķā apvienojums rudens kolekcijā. Kombinē tipa kleitas un brīvi krītoši topi ir jaunās aktuālās tērpu iezīmes, īpaši, ja tos papildina žaketes vai motociklistu jakas. Rodas sajūta, ka parīziešu dvēsele ir ielaista H&M pasaulē,» stāsta dizaina un jaunās attīstības vadītāja Anna Sofija Johansone.
«Ir tik lieliski būt H&M Studio īpašās kolekcijas prezentācijā Parīzē. H&M ir lielisks zīmols – tas ir pieejams, apģērbi ir patiešām valkājami un ļoti modīgi,» teic Miranda Kerra.
«Es mīlu H&M – ir tik aizraujoši būt šeit, tik daudz jautrības. Es ģērbjos, kombinējot dažādu apģērbu, un man patīk
iepirkties H&M – ik reizi tur atrodu ko jaunu,» atzīst Džesika Alba.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu