Ķemeros atklās jaunuzbūvēto bērnudārzu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 4.februārī, plkst.11 Ķemeros, Tukuma ielā 9, svinīgi tiks atklāts jaunbūvētais bērnudārzs «Austras koks», informēja Jūrmalas pilsētas domē.

Jaunā bērnudārza ēku veido vienstāva būve ar vietām četrām grupām, kopumā 90 bērniem. Bērnudārzam ir sporta zāle, atsevišķs virtuves un ēdināšanas bloks, kā arī katrai grupiņai atsevišķa izeja uz pagalmu un rotaļu laukumu.

4.februārī no plkst.14 līdz 15 paredzēts bērnudārza atvērto durvju laiks, kad ikviens jūrmalnieks un jo īpaši mazo jūrmalnieku vecāki būs laipni gaidīti jaunajā bērnudārzā «Austras koks». Atvērto durvju laikā būs iespēja apskatīt jaunā bērnudārza telpas, iepazīties ar audzinātājām un noskaidrot interesējošus jautājumus par nodarbībām, dienas režīmu un citām bērnudārznieku gaitām.

Būvdarbus Jūrmalas pilsētas domes uzdevumā veica pilnsabiedrība «SZMA&Fablex», tehnisko projektu izstrādāja SIA «Ozola&Bula, arhitektu birojs», būvuzraudzību veica SIA «Forma 2».

Objekts nodots ekspluatācijā 2013.gada 27.decembrī. Pirms nodošanas ekspluatācijā pieaicināts SIA «Būve un forma» neatkarīgs būvkonstruktors Māris Grāvītis, kurš papildus izvērtēja tehniskā projekta būvkonstrukciju risinājumus no drošības viedokļa un sniedza pozitīvu atzinumu. Atbilstoši noteiktai procedūrai tika saņemti arī pozitīvi atzinumi no valsts un pašvaldības institūcijām.

Bērnudārza kopējās būvniecības izmaksas ir 2,96 miljoni eiro, ieskaitot ēkas būvniecību, jaunu inženierkomunikāciju - ūdensvada, kanalizācijas, gāzesvada un elektrības pievadu - izbūvi un infrastruktūras izveidi, kā arī labiekārtošanu.

«Austras koka» atklāšanā piedalīsies Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji, arhitekte Andra Bula, pilnsabiedrības «SZMA&Fablex» pārstāvji, SIA «Forma 2» būvuzraugi, kā arī jaunā bērnudārza audzēkņi un pedagogi. Atklāšanas pasākumu kuplinās bērnu priekšnesumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu