Populārākā «Appstore» aplikācija Latvijā - «Audio pasakas» (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no https://play.google.com/store

«Audio pasakas» tikai mēnesi pēc izlaišanas kļuvusi par Latvijas reģionā visbiežāk ielādēto «Apple Appstore» aplikāciju, ziņo «Latvijas Mobilā telefona» (LMT) preses sekretāre Elīna Lidere.

LMT sadarbībā ar Latvijas Radio radījuši jaunu aplikāciju «Audio pasakas», kas sniedz iespēju klausīties zināmas un mazāk zināmas latviešu tautas pasakas viedtālrunī vai planšetdatorā.

«Audio pasakas» nepilna mēneša laikā guvušas ievērojamu lietotāju atzinību - «Apple AppStore» šobrīd kļuvusi par populārāko aplikāciju Latvijā. Visbiežāk «Audio pasakas» klausās laikā pēc plkst.18.00, kad vecāki ar bērniem dodas uz mājām, un pēc plkst.21.00, kad sākas gulētiešanas laiks.

Aplikācijā pieejamās vairāk nekā trīsdesmit pasakas ierunājuši Latvijas Radio teātra aktieri - Pēteris Liepiņš, Harijs Liepiņš, Kristaps Ķeselis, Artūrs Sedliņš, Mārtiņš Upenieks, Kaspars Znotiņš, Santa Didžus un Edgars Lipors, Inga Alsiņa, Venta Vecumniece, Āris Rozentāls, Harijs Misiņš, Uldis Vazdiks, Zane Brance, Julgī Stalte, Āris Rozentāls, Romāns Bargais un Ance Muižniece.

«Pasakas ir ne tikai labs izklaides veids un iemesls visai ģimenei būt kopā, bet pasaku lasīšana un klausīšanās ir svarīgs un nozīmīgs process ikviena bērna personības veidošanā,» norāda Lidere.

Aplikācija pieejama «Apple» un «Android» ierīcēm.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu