Ziemas noskaņas un garšas «Četru Sezonu» februāra numurā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Četras sezonas

Sniegotas, aukstas, saulainas un pat lietainas – tik dažādas ir šīs ziemas dienas. Bet lai nu kā, ziema ir klāt, tāpēc ir laiks to izbaudīt pa īstam – doties uz kalnu, pikoties, iekrist kupenā un taisīt sniega eņģeļus, silti saģērbties un ar karstu kakao rokās doties vakara pastaigā vai vienkārši ieritināties dīvānā un baudīt skaistu kino. Taču ziemu pavisam noteikti var izbaudīt arī virtuvē, un tieši tā mēs darām!

Ziemas vidus ir īstais laiks, kad paeksperimentēt ar garšīgām un sātīgām biezzupām vai pagatavot ko gardu no šobrīd aktuālajiem produktiem – ikriem, mango, teriyaki mērces vai polārmaizes. Aizvedīsim tevi īstā garšu un sajūtu ceļojumā uz Itāliju, bet projekta «Izgaršo Latviju!» ietvaros atklāsim interesantas vietas tepat pie mums. Neiztikt arī bez sirsnīgā un garšīgā «Mūsu Mantojums» projekta – šoreiz ciemojamies pie vecāsmātes Rūjienas pusē. Un, lai gan ir cilvēki, kas par februāra mīlestības svētkiem tikai pasmīn, ir taču labi, ja ir iemesls pasvinēt un būt kopā ar saviem mīļajiem, tāpēc žurnālā atradīsi garšīgas brokastu idejas laiski romantiskam rītam. Februāra numurs ir arī sākums vairākām jaunām rubrikām – Praktiski, Soli pa solim, Bez glutēna, Viegli un veselīgi. Izbaudi!
Februāra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;

  • Sātīgas un sildošas biezzupas;

  • Brokastis ar Valentīnu;

  • Starp vīnu un lazdu riekstiem – ceļojums uz Itāliju;

  • «Izgaršo Latviju!» ietvaros atklājam «Raunas cepli» un «Latvijas Steiku klubu»;

  • Kaimiņzeme Lietuva – tik tuva un reizē tik tāla;

  • «Mūsu Mantojums» ciemojas pie sportiskās vecāmātes Guntas Čukures;

  • Vieglas un sabalansētas receptes veselīga dzīvesveida piekritējiem;

  • Idejas maltītei bez glutēna;

  • Dažādās ribiņu garšas;

  • Degustējam fuet desiņas;

  • Receptes katrai darba dienai.

Par to visu un vēl vairāk – divdesmit septītajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:
«Narvesen»,
«Rimi»,
«SKY»,
«Stockmann»,
«Maxima»,
«Prisma»,
«Vīna Studija»,
«Elvi»,
«Top!»,
«Avokado»,
kā arī nopērkams 12 «Mego» veikalos un lielākajā daļā «Statoil» DUS.

Cena 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
EUR 29,98 (pērkot EUR 41,88).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu