Vai esi redzējis agresīvu Rolls-Royce vadītāju?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Vārds Rolls-Royce tradicionāli asociējas ar grezniem limuzīniem, kā saimnieki lielākoties dzīvojas pa aizmugurējo sēdekli, kārto darīšanas vai vienkārši bauda braucienu.

Ar britu bagātnieku, kas uztur YouTube vietni TaxTheRich100, Rolls-Royce esam iepazinuši arī no draiskās puses - draiski braucam pa ābeļu dārziem un svaigi pļautām pļavām. Bet tagad ar kāda krievu autobraucēja starpniecību uzzinām, ka ar Rolls-Royce var braukt arī agresīvi. Video gan nav pirmā svaiguma, taču tāpat ievērības cienīgs.

Brīdinām: kā jau vairumā satiksmes video no Krievijas, necenzētas leksikas šajā videoreģistratora materiāla netrūkst. Šajā tās pat ir ļoti daudz, tādēļ pirms skatīšanās pat varbūt labāk nogriezt skaņu.

Var piezīmēt, ka šā video varonis pārvietojas ar jaudīgāko no visiem Rolls-Royce automobiļiem - 632 zirgspēkus spēcīgo un aptuveni 300 000 eiro vērto Wraith.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu