Izglītības ministra biroja vadītāja piestrādā Šokolādes muzeja atklāšanā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Demisionējušās valdības Izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) biroja vadītāja un bijusī Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) preses sekretāre Anna Kononova patlaban amatu savienošanas kārtībā sadarbojas arī ar pārtikas uzņēmumu vadības un loģistikas pakalpojumu uzņēmuma «NP Foods» zīmolu vadības nodaļu, virzot vienu no AS «Laima» zīmoliem - Šokolādes muzeja - atklāšanas projektu.

Kā apliecināja Kononova, viņa līdzdarbojas šonedēļ plānotās Šokolādes muzeja atklāšanas organizēšanā.

«Tas notiek amatu savienošanas kārtībā uz līguma pamata. Kā komunikāciju speciāliste palīdzu «Laimai» organizēt šī notikuma norisi,» sacīja Kononova.

Jautāta, vai plāno nākotnē sadarboties ar «NP Foods» arī citos projektos, viņa norādīja, ka tas nav izslēgts, tomēr «pagaidām to vēl grūti prognozēt».

Tikmēr «NP Foods» pārstāvji no komentāriem atturējās, vien norādot, ka mārketinga akcijas drīkst veikt jebkurš komunikāciju speciālists, ar kuru noslēgts attiecīgs līgums.

Kā jau vēstīts, Kononova ministrijas biroju vada kopš šā gada maija, savukārt iepriekš viņa ilgstoši ieņēma Rīgas domes priekšsēdētāja preses sekretāres amatu.

Saskaņā ar «Nozare.lv» informāciju patlaban «FP Foods» pārstāvēto zīmolu vadītājs ir uzņēmējs Guntars Kukuls, kurš savulaik arī strādājis Rīgas domē, no 2001. līdz 2003.gadam ieņemot toreizējā Rīgas mēra Gundara Bojāra (LSDSP) padomnieka un informācijas nodaļas vadītāja amatu.

Kā ziņots, «NP Foods» apgrozījums pērn bija 41,31 miljons latu salīdzinājumā ar 39,74 miljoniem 2011.gadā. Uzņēmums nopelnīja 214 064 latus salīdzinājumā ar 120 067 latu peļņu 2011.gadā.

«NP Foods» tika izveidots 2009.gadā. Tā pamatkapitāls ir 802 000 latu. «NP Foods» nodrošina vienotu vadību un attīstību grupas uzņēmumos AS «Laima», AS «Staburadze», AS «Gutta», SIA «Staburadzes konditoreja», SIA «Saldumu tirdzniecība» un SIA «NP Logistics». Kompānija nodarbina 148 darbiniekus.

«NP Foods» īpašnieks ir Maltā reģistrētā sabiedrība «Nordic Partners Food Limited». Aģentūras LETA arhīva informācija liecina, ka 51% akciju Maltā reģistrētās sabiedrības īpašnieks ir Latvijas uzņēmējiem piederošā AS «Nordic Partners», kuras lielākais akcionārs ir Daumants Vītols.

«Nordic Partners Food Limited» ir lielākais īpašnieks «Laimai», «Staburadzei», «Guttai», «Staburadzes konditorejai», mazumtirdzniecības veikalu tīklam «Saldumu tirdzniecība», uzņēmumiem «Margiris» Lietuvā, loģistikas pakalpojumu sniedzējam SIA «NP Logistics», industriālajiem parkiem - SIA «NP Jelgavas biznesa parks», SIA «Nordic Industrial Park», SIA «Nordic Technology Park», SIA «NP Business Centre», kā arī citās saistītajās uzņēmējsabiedrībās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu