Rovio izlaiž jaunus Angry Birds (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: play.google.com

Eiforija, kas saistīta ar somu kompānijas Rovio Entertainment izstrādāto mobilo ierīču spēlīti Angry Birds, pēdējā laikā bija noplakusi.

Tagad atkal ir iemesls par to runāt, jo nupat izlaista populārākajām mobilo ierīču platformām – iOS, Android, BlackBerry 10 un Windows Phone 8 – domāta Angry Birds versija Go!

Jaunākā spēles versija piedāvā tos pašus tēlus, kas bijuši zināmi līdz šim, taču šoreiz piktie putni un sliktie rukši piedalās sacensībās ar pašdarinātiem braucamrīkiem. To uzlabošanai nepieciešams vākt dažādus priekšmetus vai arī maksāt reālā naudā.

Tradicionāli Rovio izlaiž bezmaksas spēli ar ierobežotām funkcijām paralēli maksas spēlei. Taču šī ir pirmā reize, kad spēle visās platformās tiek piedāvāta bez maksas, ar cerību, ka lietotāji savu naudu tērēs vēlāk.

Rovio sola, ka Angry Birds Go! tiks pilnveidota un 2014.gadā to papildinās arī iespēja vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi sacensties tiešsaistes režīmā.

Kā jau minēts, spēle ir lejupielādējama bez maksas, vienīgi jārēķinās, ka tā aizņems ļoti daudz vietas telefona atmiņā. Piemēram, Google Play vietnē redzams, ka lejupielādējamā faila izmērs ir 168 megabaiti.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu