Grupas «Otra puse» paldies un sveiciens Ziemassvētkos! (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grupa «Otra puse» Adventes noskaņās un Ziemassvētku gaidās sūta baltu un sirsnīgu paldies klausītājiem un dāvina dziesmu «Paldies Tev» no jaunākā albuma «Uzzīmē mani».

«Izpildot šo dziesmu, es domāju par mammu un citiem tuviem cilvēkiem, kurus gan klātienē, gan domās gribētu sveikt Ziemassvētkos. Visiem dāvanas mēs tik un tā nenopirksim, visus nesatiksim un neapzvanīsim, nesačatosim... jebkurā gadījumā ciemos vai domās izteiktie un dāvātie gaišie vārdi ir tas, lai šis paldies ceļotu no mājas uz māju, no sirds uz sirdi, un to neatsvērs pat desmit Ziemassvētku vecīši ar divdesmit dāvanu pajūgiem. Vēlos klausītājiem ar šo dziesmu noķert, saglabāt un nodot tālāk šīs sajūtas,» par savām noskaņām un dziesmas sūtību teic grupas solists Normunds Pauniņš, piebilstot, ka jaunā albuma sarakstā šī dziesma ir pēdējā, bet tieši šajā laikā to būtu vērts atskaņot un klausīties pirmo.

Mūzikas autors ir grupas taustiņinstrumentālists un komponists Ivars Makstnieks un vārdus sarakstījis Ivars Kurpnieks, kurš grupas skaņdarbiem ne reizi vien ir sacerējis skaistus un trāpīgus dziesmu vārdus. Par «Otras puses» muzikālo izpausmju neatņemamu sastāvdaļu ir kļuvuši veiksmīgi dueti («Ave Pali» ar Aiju Andrejevu, «Uzzīmē mani» ar Antru Stafecku), un izņēmums nav arī šī dziesma, kurā savu vokālo un dvēseles artavu ir devusi meiteņu vokālās grupas «Limonāde» dalībniece Peress (Kristīne Tkačuka).

www.otrapuse.net

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu