Kompaktais Lexus krosovers būs gatavs pavasarī (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Lexus zīmola otrais krosovers, kas pārstāvēs kompakto auto segmentu, sērijveida modeļa formā būs gatavs līdz pavasarim un debitēs Ženēvas auto šovā martā.

Līdz šim japāņu zīmols ir atklājis divas kompaktā konceptauto LF-NX versijas. Pirmā debitēja septembra vidū Frankfurtē un bija apgādāta ar hibrīddzinēju, kurā iekšdedzes motora vieta ir atvēlēta 2,5 litru četru cilindru benzīna agregātam. Otrs LF-NX tika atklāts novembrī Tokijas šovā un atšķiras ne tikai ar tam uzstādīto spēka agregātu, kas ir 2 litru turbomotors, bet arī modifikācijām eksterjera dizainā un arī nelielām izmaiņām interjerā, raksta Motor.ru.

LF-NX vizuālais tēls ir vairāk nekā drosmīgs, un mūsdienu autobūvē būs grūti atrast vēl vienu spēkratu ar tādām šķautnēm un tik milzīgu radiatora režģi. Tomēr, lai arī publika kroso neuztver viennozīmīgi, Lexus ir pauduši gatavību sērijveida NX izlaist tieši šādā izskatā.

To britu izdevumam AutoExpress norāda arī Lexus Eiropas nodaļas vadītājs Pols van der Burgs. «Tas, ko mēs redzam, ir - mūsdienās pircēji tiecas būt ārišķīgāki, tādēļ dizainu lielā mērā pārņems arī sērijveida modelis,» - tā van der Burgs.

«Mēs esam redzējuši galīgo dizainu, zinām, kā tas izskatīsies, un tas noteikti izcelsies. Kādēļ gan lai tu vēlētos auto, kas izskatās tieši tāpat kā pārējie auto segmentā? Mūsu klienti vienmēr priekšroku devuši dizaina un tehnoloģiju kombinācijai, taču dizains nepārprotami sāk ieņemt svarīgāku lomu,» nobeigumā saka van der Burgs.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu