Rīgā notiks Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Svētdien Rīgā jau sesto reizi notiks Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens «Santas Fun Run», informēja pasākuma rīkotāji. Šogad skrējiena mērķis ir savākt ziedojumus 20 smagi slimiem bērniem, kuriem nepieciešama reitterapija jeb ārstnieciskās jāšanas nodarbības.

var arī interneta vietnē «www.santasfunrun.lv» vai «www.ekase.lv».

Individuālajiem dalībniekiem jāiemaksā ziedojuma summa 10 latu apmērā, kurā ietilpst arī vecīša tērps trīs latu vērtībā. Studentiem un skolēniem virs 12 gadiem dalības maksa ir astoņi lati, bet ģimenes pasākumam var reģistrēties par 20 latu dalības maksu, kurā ietilpst Ziemassvētku vecīšu tērpi četriem ģimenes locekļiem.

Pasākuma organizatori aicina veidot arī uzņēmumu, skolu un citu kolektīvu komandas, piesakoties un rakstot uz e-pastu «info@santasfunrun.lv».

Atraktīvākais Ziemassvētku vecītis un Ziemassvētku vecīšu komanda saņems īpašas pārsteiguma balvas.

Iepriekšējos piecos gados Ziemassvētku vecīšu skrējienā piedalījušies vairāk nekā 1480 dalībnieki, kuri ar savu dalību ziedojuši 41 916 latus dažādiem labdarības mērķiem.

Labdarības skrējienu organizē Rīgas starptautiskais «Rotari klubs».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu