Mitsubishi atklāj iepriekš pieteiktos trīs konceptauto (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Jau ziņojām, ka Tokijas auto izstādei Mitsubishi dizaineri ir sagatavojuši veselus trīs jaunus konceptauto, kas demonstrēs zīmola dizaina un tehnoloģiju attīstības virzienu.

Pirmais konceptauto ir Mitsubishi Concept GC-PHEV. GC šā braucamā nosaukumā apzīmē Grand Cruiser, bet pats auto ir pilnizmēra SUV automobilis ar 3 litru V6 kompresordzinēju, astoņu pakāpju automātu, pastāvīgu pilnpiedziņas sistēmu, elektromotoru un bateriju bloku, ko iespējams uzlādēt arī no elektrotīkla.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi norāda, ka agregāti izvēlēti tā, lai GC-PHEV atbilstu priekšstatam par absolūti universālu, visiem dzīves gadījumiem un situācijām piemērotu SUV.

Otrs konceptauto ir XR-PHEV. XR šajā gadījumā tulkojams kā Cross Runner. Šis auto sevī iemieso japāņu ražotāja pārdomas par nākamās paaudzes kompaktklases SUV, kurš spētu braukšanas sajūtas pacelt jaunā līmenī. Auto ir apgādāts ar plug-in hibrīdsistēmu, kurā bez elektromotora un baterijām ietilpst neliels iekšdedzes turbodzinējs ar 1,1 litra darba tilpumu. Hibrīddzinēja vilkme tiek novadīta tikai priekšējās ass riteņiem.

Foto: Mitsubishi

Trešais demonstrācijas objekts būs Mitsubishi Concept AR. Atšķirībā no abiem iepriekš minētajiem, šim auto nav plug-in hibrīdsistēmas. Tā vietā Concept AR (AR nozīmē Active Runabout) ir apgādāts ar tā dēvēto maigo hibrīddzinēju, kurā 1,1 litra benzīna turbodzinējam elektromotors tikai asistē un tā palīdz paaugstināt veiktspēju un pazemināt degvielas patēriņu, taču nespēj automobili uz priekšu dzīt patstāvīgi elektrorežīmā.

Foto: Mitsubishi

Concept AR pēc būtības ir krosovera un minivena krustojums ar abu tipu automobiļiem raksturīgākajām īpašībām. Turklāt tas demonstrē virkni e-Assist sistēmu, tostarp ACC (Adaptive Cruise Control), FCM (Forward Collision Management), LDW (Lane Departure Warning).

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu