Daugavpils lidostai meklē jaunu vadītāju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nepaziņojot, ka iepriekšējais SIA «Daugavpils lidosta» valdes loceklis Viktors Puzāns ir pametis savu amatu, Daugavpils dome ir izsludinājusi konkursu uz lidostas valdes locekļa amatu.

Pretendentam jābūt augstākajai izglītībai pārvaldības jomā, teicamām latviešu valodas zināšanām un prasmēm darbā ar datoru, komunikablam.

Valdes locekļa pienākumos ietilpst uzņēmuma pamatdarbības nodrošināšana, uzņēmuma darbības koordinēšana kopumā, ekonomisko un tehnisko attīstības rādītāju noteikšana, ikdienas darījumu, operatīvo darba procesu vadība (piemēram, darījumu slēgšana ar piegādātājiem, klientiem, citām iestādēm, apvienībām un fondiem, organizācijām), izdevumu kontrole, personāla izvēle un apmācīšana, vides aizsardzība utt. Kopā ar dokumentiem pretendentam jāiesniedz Daugavpils lidostas attīstības perspektīvu redzējums.

Konkursam būs trīs posmi. Pieteikumus var iesniegt līdz 24. oktobrim. Viktors Puzāns komentārā uzsvēra, ka viņa aiziešana no amata nekādā gadījumā neesot saistīta ar politiku vai to, ka pilsētā nesen nomainījusies vadība. Tas esot viņa personisks apsvērts lēmums. «Man ir tiesības aiziet no darba, savu darba devēju esmu par to informējis. Ko darīšu turpmāk – tā ir mana privāta lieta,» teica V. Puzāns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu