Demija Mūra izskatās briesmīgi novājējusi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kā vēsta ārvalstu mediji, aktrise Demija Mūra savas jaunākās filmas "Margin Call" pirmizrādes vakarā izskatījusies ļoti trausla un novārgusi.

Filmas pirmizrādes pasākumam izraudzītajā sarkanajā modes nama "Zac Posen" kleitā aktrise izskatījās šokējoši tieva, turklāt pēdējo mēnešu laikā viņas svars nokrities līdz 44 kilogramu atzīmei (Mūras augums ir 1,64 m).

Kā novēroja fotogrāfi, kleitas izgriezums neatsedza vis kārdinošu dekoltē, bet gan izspiedušos atslēgas kaulus. Tērps bez piedurknēm arī atklāja, cik izstīdzējušas un dzīslotas kļuvušas aktrises rokas.

Demija pa retam uzsmaidīja fotogrāfiem, taču pārsvarā viņa izskatījās drūma un norūpējusies. Tiesa, Mūras pirkstā aizvien redzams laulības gredzens - šķiet, viņa to aizvien nēsā, demonstrējot, ka nedomā šķirt laulību ar Eštonu Kačeru, pat spītējot skandālam par vīra neuzticību.

Demija Mūra ar vīru - aktieri Eštonu Kačeru
Demija Mūra ar vīru - aktieri Eštonu Kačeru Foto: AFP/LETA

Tomēr kāzu sesto gadadienu pāris nepavadīja kopā: šajā dienā 33 gadus vecais aktieris un Mūras vīrs Eštons Kačers ļāvās dēkai viesnīcas numuriņā ar 23 gadus vecu aktrisīti Sāru Lilu. Meitene pēc tam par to pastāstījusi ne tikai saviem draugiem, bet arī sniegusi visnotaļ atklātu interviju slavenību žurnāla "Us Weekly" reportieriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu