"Man vecis nav vajadzīgs!"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr / neonmushroom

"Savos trīsdesmit esmu secinājusi, ka man vispār vīrietis nav vajadzīgs, jo es neredzu viņam lietojumu un jēgu," vēstulē portālam TVNET raksta kāda lasītāja, turpinot pirms kāda laika sākušos diskusiju par vīriešu un sieviešu attiecībām.

Esmu visu sasniegusi pati, daudziem vīriešiem liekos ļoti iekārojama. Kā gan savādāk: esmu ļoti izskatīga, turīga, nosvērta sieviete, taču mani neviens no viņiem neinteresē; es uz to nosiekalojušos tēvaiņu baru pat neskatos.

Pēc manām domām, mūsdienās vīrietis sievietei vairs nav nepieciešams, jo sievietes ir kļuvušas patstāvīgākas un nosvērtākas. Bet tik un tā vecim taču arī vajag, kam uz kakla sēdēt, - viņam nepieciešama "otrā māte", kas zeķes mazgā, gatavo ēst, apčubina, un šis vēl neapmierināts, jo, redz, - seksu nav dabūjis jau nedēļu...

Patiešām nevaru saprast tās sievietes, kuras to tēvaiņu dēļ gatavas darīt visu, lai tik izpatiktu! Vai tad jums nav savas pašcieņas? Nu kam jums tie tēviņi vajadzīgi?! Tās visas pasakas par mīlestību, manuprāt, ir pilnīgs stulbums, un nav jau brīnums ka visas "muļķes" uz tā uzķeras. Taču ir reiz jāsaprot tas, ka ar mīlestību paēdis nebūsi.

Kas ir tāds, ko spēj vīrieši, bet sievietes ne? Savā dzīvē neesmu bijusi ne saistīta, ne ielaidusies ar kādu vīrieti, un par to arī esmu lepna. Jo tie mūžam neapmierinātie radījumi tikai tev traucē un bojā dzīvi. Tikai tāpēc, ka pēc datiem procentuāli vīriešu ir mazāk, katrs "lupata" domā, ka ir zelta vērts, un tāpēc arī iedomājas no sevis nez ko, ka tagad šis ir jāsargā kā muzeja eksponāts.

Tomēr šis sieviešu tips, kas pati ir tik nespēcīga un nepastāvīga, ka bez veča, kurš tik un tā neko nevar, šī izdzīvot nevarēs, pamazām sāk izzust. Priecē tas, ka sievietes vairāk sāk novērsties no šiem mūžīgi gribošajiem radījumiem un ir sākušas izbaudīt dzīvi bez šīs nastas. Jums būtu jābūt vairāk pašpārliecinātām un vairāk jātic saviem spēkiem, un tad vairs neviens vīrietis jums nebūs vajadzīgs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu