Rolls-Royce briest SUV izlaišanai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

Tradīcijām bagātā britu autobūves uzņēmuma vadītājs ir apstiprinājis, ka dizaineri patlaban nodarbojas ar markas pirmā apvidnieka izstrādi.

Salīdzinoši nesen ir veiksmīgi aizvadīta greznās fastback kupejas Rolls-Royce Wraith debija un kompānijas vadītājs Torstens Millers-Ētvēss tīko iespējami ātri laist apgrozībā jaunus modeļus, raksta britu AutoExpress.

Nākamais programmā ir grezns apvidnieks, ko Gudvudas rūpnīcā varētu sākt ražot līdz 2017.gadam.

Rolls-Royce SUV nebūs pirmais šā segmenta spēkrats, jo analogu ar Volkswagen koncerna vadības labvēlību turpina izstrādāt Bentley. Šāda tipa auto, kuros apvienota grezno limuzīnu kvalitāte, luksuss un prestižs ar citu klašu spēkratu īpašībām, ir domāti jaunās miljonāru un miljardieru paaudzes vajadzību apmierināšanai. Daudzi no šiem bagātniekiem mājo Ķīnā.

«SUV segments ir ļoti interesants,» Millers-Ētvēss pastāstījis AutoExpress. «Segmentā ir vērojams pieaugums, un šāda tipa auto ir iedomājams. Esmu atvērts idejām, un mūsu dizaina direktors Žils Teilors jau gatavo pirmās skices.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu