Legante un Jansone atver fondu "Uzziedi pasaulē"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modele un TV dīva Dagmāra Legante-Celmiņa un modes māksliniece Natālija Jansone, sadarbojoties ar ekokosmētikas zīmolu MÁDARA, atvērušas fondu „Uzziedi pasaulē", lai apzinātu un atbalstītu pasaules mērķus un sapņus, kas mājo talantīgās un novērtētās sievietēs Latvijā.

No šā gada 1.oktobra līdz 2012. gada 30.septembrim fonda dibinātājas aicina pieteikties tās Latvijas sievietes, kuras ir sevi pierādījušas un guvušas atzinības klasiskās vai džeza mūzikas, sporta, zinātnes, kultūras vai mākslas jomā vai kurām ir konkrēti un atbilstoši spējām uzstādīti mērķi kādā no šīm jomām pasaules mērogā.

MÁDARA dibinātāja un fonda
MÁDARA dibinātāja un fonda "Uzziedi pasaulē" pamatu licēja Lotte Tisenkopfa-Iltnere atklāj: "Zinot un arī pašām uz savas ādas izbaudot, cik daudz katrai no mums Latvijā ir iespēja radīt un cik ļoti to novērtē ārpus Latvijas, vēlamies palīdzēt ielauzties tajā lielajā pasaulē meitenēm/sievietēm, kurām tur ir jābūt."

Dagmāra Legante-Celmiņa uzskata, ka finansiālais aspekts būtu visabsurdākais šķērslis, kāpēc apslāpēt kāda talanta izaugsmi: "Talants ir Dieva dāvana. Sapnis - dzinulis. Iespēja sava talanta jomā izpausties un sasniegt savu sapni - laime!

Latvijā par spīti dažādiem lielākiem vai mazākiem trūkumiem ir talantīgas un jaunas sievietes,

kurām piemīt divas vērtības - talants un sapnis -, taču diemžēl nereti pietrūkst iespējas... Pietrūkst pavisam nedaudz, lai varētu sev un visai pasaulei pierādīt savas spējas, zināšanas un iemaņas. Atbalstot viņas, mēs varam iedot trešo, trūkstošo posmu - materiālo atbalstu, lai viņu talants var uzplaukt, saņemot atzinību ne tikai Latvijas mērogā."

Savukārt Natālija Jansone cer, ka līdz ar fonda atklāšanu būs iespēja kādā no izvirzītajām jomām rast jaunas un izcilas personas: "Jebkurš cilvēks ar izcilām spējām un iemaņām ir kā dārgakmens. Tā burvība ir to atrast, bet prieks – kad to vari parādīt un atdot visai pasaulei, pārsteidzot un iedvesmojot."

Kopējais fonda finansējums tiek garantēts vismaz Ls 5000 apmērā. Projekta ietvaros Natālija Jansone pārstāv MÁDARA sejas kopšanas produktu līniju, bet Dagmāra Legante-Celmiņa – ķermeņa kopšanas produktu līniju. Līdz pat fonda noslēgumam, pārdodot ikvienu no pārstāvētajiem produktiem, MÁDARA Ls 0,10 novirza fondam, tādā veidā ļaujot arī sabiedrībai būt līdzzinātājai lielās un skaistās lietās.

Saņemtie pieteikumi tiks izvērtēti, pieaicinot attiecīgās jomas vadošos speciālistu, lai vismaz trīs talantīgām sievietēm līdz 2012.gada augustam sniegtu finansiālu atbalstu spēju prezentēšanai starptautiskā notikumā – konkursā, sacensībā vai izstādē.

Vairāk par fonda noteikumiem ir iespējams uzzināt MÁDARA mājas lapā www.madaracosmetics.lv .

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu